in

Vrouw schudt plots vreemde broche uit de lakens – verstijft wanneer de waarde onthuld wordt tijdens tv-show over antiek

Enkele jaren gelden begon ik antiek te verzamelen. Ik bedekte mijn muren met oude posters en vulde mijn kasten op met oude borden, glazen, enzovoort. Ik kocht zelfs een oude platenspeler en draaide oude platen van voor Wereldoorlog II.

Het verzamelen van deze dingen vind ik ontzettend leuk. Ik houd van het doorzoeken van rommelmarkten en antiekbijeenkomsten op zoek naar kleine stukjes geschiedenis. Hoewel het voor de meesten bij een hobby blijft, droom ik soms dat ik op een dag een echte schat tegenkom die duizenden euro’s waard is. Zoals ze doen in die televisieprogramma’s!

Het kan een oude porseleinen vaas zijn die werd vergeten in een oude kast, een oude horloge die nog in een lade ligt ergens, of een stofferig oud schilderij die veel geld waard is. In “Van onschatbare waarde” werden al ongelofelijke verhalen verteld van onbekende schatten.

Lees ook  Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er echt gebeurd is

Een bepaald voorwerp uit de Zweedse versie van dit tv-programma was het onderwerp van een ongelofelijk verhaal, zo’n 3 jaar geleden.

Tijdens de show legde de vrouw uit hoe ze vier lakens kocht tijdens een veiling, waarvoor ze zo’n 10 euro betaalde.

Eenmaal ze thuiskwam besloot de vrouw om de lakens uit te schudden alvorens ze te wassen. En toen viel plots iets op de grond: een vreemde broche.

De vrouw was benieuwd over de broche die ze net had gevonden.

Dus ging ze ermee naar het televisieprogramma en praatte ze met expert Jan Ribbhagen over het oude juweel.

Lees ook  Meisje zegt op Skype tegen haar vriend dat ze hem heel erg mist, maar let goed op wat er vervolgens op de achtergrond gebeurt!

Toen kreeg ze de schok van haar leven.

Ribbhagen onthulde haar niet alleen dat de broche een zeldzaam exemplaar was uit de jaren 1850, maar ook dat het gevuld met diamanten was. En toen hij de vrouw vertelde over hoeveel het waard was… wel dan moet je even haar reactie zien!

Bekijk het ongelofelijke moment hier. De video is in het Zweeds, maar er zijn Engelse ondertitels als je er op klikt. Haar prachtige reactie hoeft geen vertaling!

Beeld je de schatten eens in die je misschien in je huis hebt zonder dat je het weet. Deel dit verhaal als je ook wel eens zo’n verrassing zou willen!

Eigenaar geeft hond uitslag van kankeronderzoek: haar reactie doet harten smelten over de hele wereld

28-jarige redt week oude neefje uit de pleegzorg. 6 maanden later roert hij het hele land tot tranen toe.