in

Vrouw schermde zwangere vrouw af tijdens schietpartij in Las Vegas – kijk nu wanneer ze de baby ontmoet die ze redde.

De vreselijke schietpartij tijdens het Route 91 Harvest Festival in Las Vegas vorig jaar was de dodelijkste schietpartij in de moderne geschiedenis van de VS. Stephen Paddock opende in oktober 2017 het vuur op de concertgangers in het Mandala Bay Resort and Casino, en doodde 58 mensen en verwondde meer dan 500 personen.

Maar een aanstaande moeder had een beschermengel in de buurt die haar door deze hel hielp en hun reünie maanden later is dan ook erg emotioneel.

Miriam Lujan was zeven maanden zwanger toen ze van de bands op het concert genoot. Met twee vrienden aan haar zijde had ze geen idee dat er weldra paniek zou uitbreken.

Lees ook  Mooiste vrouw van 2018 krijgt haatreacties vanwege haar ‘lelijke baby’

Toen Paddock het vuurde op het publiek opende, vond Miriam een beschermengel in de vorm van een vreemde die naast haar zat. Sue Ann Cornwell schoot meteen in actie en gaf de zwangere Miriam de rugzak van haar zus om haar babybuik te beschermen terwijl zij bovenop haar ging liggen om haar te beschermen.

Beide vrouwen overleefden het drama, maar ze zouden elkaars namen pas maanden later via de sociale media vernemen. De twee vrouwen ontmoetten elkaar opnieuw en Sue Anne leerde niet alleen de vrouw kennen maar ook haar baby.

Lees ook  Deze medewerker denkt dat niemand hem ziet als hij deze gehandicapte vrouw helpt, maar een dokter filmde alles

Met de vier maanden oude baby Xander in haar armen ontmoette Miriam haar beschermengel in de Las Vegas Community Healing Garden, die Cornwell regelmatig bezoekt om eer te betuigen aan Denise Burditus, een 50-jarige vrouw die stierf in de pick-up van Cornwell.

Het was een emotionele reünie terwijl de vrouwen knuffelden en baby Xander begon te huilen.

“Tante Sue Ann heeft je. Je mag huilen zoveel je wil, we zijn gewoon blij dat je huilt”, zei Cornwell tegen de jongen. “Ik ben zo blij dat je me gevonden hebt. Ik heb naar je gezocht.”

 

Hersenscan van jongen schokt dokters wereldwijd. Nu willen de ouders anderen waarschuwen.

Duizelige tiener smeekt mama om haar van school te halen. Kort daarop huilt ze “bloedrode tranen.”