in

Vrouw scheldt blinde vrouw uit, omdat haar hond in de bus zit – nu wordt online woedend gereageerd

Megan Taylor is 22 jaar oud en blind. Op een onbeschofte manier werd haar verteld door een passagier om uit de bus te stappen. De reden? Haar geleidehond is zwart.

Het voorval vond plaats aan het begin van dit jaar in een bus in St. Helens nabij Liverpool.

Megan Taylor stapte zoals gebruikelijk in de bus met haar hond Rowley. Het zou echter geen gewone dag worden. Plotseling begon een passagier de twee lastig te vallen, volgens The Daily Mail.

Megan kreeg op haar vijftiende hoofdletsel waardoor ze episodisch blind werd. Ze kan op elk moment flauwvallen en is ook slechthorend.

De 2-jarige geleidehond Rowley helpt haar daarom met allerlei dingen in het dagelijkse leven.

Hij pakt dingen voor haar op, helpt met omkleden, veters knopen en haalt zelfs de was uit de wasmachine.

Lees ook  Moeder van identieke tweeling wil dat ze op hetzelfde ogenblik zwanger worden van gezamenlijk vriendje.

Rowley leidt Megan ook door het lokale verkeer. Hij is een zeer behulpzame hond die onmisbaar voor haar is.

Maar tijdens deze busrit werden Megan en Rowley door een onbeschofte vrouw aangesproken. De reden? Omdat de hond zwart was.

“Haal die verdomde hond uit de bus,” zei de vrouw, aldus de Daily Mail.

De vrouw redeneerde dat het geen geleidehond was, omdat die niet zwart kunnen zijn. “Geleidehonden zijn gele labradors en je hond is zwart,” liet de vrouw haar weten.

“Ik probeerde haar uit te leggen dat geleide- en hulphonden elke kleur kunnen hebben en geen labradors hoeven te zijn, ook al is Rowley dat wel. Ze zei dat ik ongelijk had,” vertelde Megan.

“Ik besloot dat ik niet veel meer kon zeggen dan dit om de vrouw iets bij te brengen en dat het mijn tijd niet waard was.

Lees ook  Opnieuw heftig nieuws voor Britt Dekker. Sterkte meid

Ik heb ervoor gekozen haar te negeren, terwijl ze nog steeds veel onzin bleef spuien,” aldus Megan.

Megan zegt ook dat dit niet de eerste keer is dat ze slechte ervaringen in het openbaar heeft als zij en Rowley buiten zijn.

Op andere gelegenheden ben ik bespuugd, betrapt, geduwd, en beschuldig een ‘andere dronken tiener’ te zijn als ik flauw val door mijn hartaandoening en neurologische stoornis.

Ik probeer positief te blijven zijn en laat me niet door zulke incidenten kitsen – ik schaam me niet voor mijn handicap,” vertelde Megan aan The Liverpool Echo.

Het is onwerkelijk dat mensen zo onnozel zijn en zich daarnaast ook nog eens onbeschoft gedragen! Deel dit verhaal alsjeblieft om te laten zien dat je ook achter Megan en Rowley staat!

Dit betaalt Wesley aan Yolanthe

Intieme filmpjes van Fabrizio en Julia van Temptation Island VIPS