in ,

Vrouw probeert kurkuma masker uit en blijft dagenlang met oranje gezicht zitten

Voor je gezicht zorgen is belangrijk. Je moet een goede schoonmaakroutine hebben, vooral als je make-up draagt. Een goed masker van tijd tot tijd is perfect voor een gehydrateerde en stralende huid.

Maskers kun je natuurlijk in de winkel kopen, maar ook zelf maken met natuurlijke ingrediënten die je zeker in je keuken hebt staan. Je moet echter heel voorzichtig zijn voordat je aan de slag gaat!

De Schotse TikTok-gebruiker Lauren Rennie had de laatste tijd nogal wat puistjes op haar gezicht. Ze zocht online en ontdekte dat een kurkuma masker schijnbaar erg effectief was.

Lees ook  Britse vrouw (30) stiekem ziekenhuis in: ’Overheid liegt’

Ze vertelde haar 17.000 abonnees op TikTok dat ze zag dat het kurkuma masker ‘voordelen heeft tegen acne, rimpels en het hydrateren van de huid’.

Ze paste het toe, filmde zichzelf en legde uit: ‘Ik heb het gewoon op mijn gezicht aangebracht en mijn hele hand werd geel. Als ik dit van mijn gezicht verwijder, zie ik eruit als de maan.’

Ze zou na het toepassen van het masker gaan shoppen met haar vader en vreesde het ergste … “Ik hoop echt dat make-up dit zal bedekken,” legde ze uit. Het lukte enigszins, maar ze had nog steeds duidelijk een geel tintje.

Lees ook  Nederlandse vrouwen keren onderbroek binnenste buiten om langer te dragen

Online konden mensen er erg om lachen en Lauren werd als snel vergeleken met de Simpsons en Donald Trump.

Moge dit een lesje zijn, kijk altijd goed uit met de huidproducten, helemaal op het gezicht! Het is beter om een kleine test uit te voeren op een stukje huid, voordat je iets op je hele gezicht aanbrengt!

@laurenjrennieIt’s the ✨chaos✨ for me, how’s your Friday? #fyp #scottishtiktok #funny

♬ Oh No – Kreepa

‘GGD stopt met coronatest vanwege verkeerde testuitslagen’

Man (40) overleden bij noodlottig ongeval in Geesteren