in

Vrouw probeert dakloze hond te redden – plots sleept hij haar door de straat

Er zijn duizenden straathonden ter wereld die geen toegang hebben tot voedsel, water of liefde.

Gelukkig bestaan er nog goeie mensen die hun hun tijd gebruiken om onze viervoeters te helpen.

Dit verhaal gaat over Gershwin, een 68-kg zware straathond die, op het eerste zicht niets te maken wou hebben met zijn redders.

Zoals de meeste mensen maakt het zien van een straathond me droevig. Elk huisdier verdient een dak boven zijn hoofd, eten wanneer hij honger heeft, en onvoorwaardelijke liefde.

Maar sommige honden, zoals de dakloze Gershwin, denken daar anders over. Zij leerden dat je mensen niet kunt vertrouwen, en hangen volledig af van hun wil om te overleven. Honden zoals Gershwin verdienen ook een thuis.

Toen hij in de hitte werd achtergelaten buiten, merkte een vriendelijk persoon de hond op, gezien hij zag dat de hond niet in de beste toestand was. De persoon belde de lokale dierenbescherming Hope for Paws, en zij gingen op hun beurt de dakloze hond redden.

Lees ook  Gestoorde zussen schelden elkaar helemaal verrot in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Probeerde te ontsnappen

De vrouw bond een koord rond de nek van de hond, maar van zodra hij die voelde, snelde Gershwin weg in alle richtingen. Hij begreep niet dat deze mensen hem wilden helpen, en dat zijn gezondheid in gevaar was indien hij buiten zou blijven.

De vrouw werd meegesleurd door de grote hond, maar ze weigerde de koord los te laten. Toen Gershwin uiteindelijk vermoeid raakte, besefte hij dat hij beter zou stoppen en mee zou werken voor zijn eigen bestwil.

Gershwin kalmeerde en ze waren in staat om hem in de auto te stoppen.

Ze gingen terug naar het dierenasiel waar Gershwin een welverdiend bad en een lekkere maaltijd kreeg. Iets wat hij in lange tijd niet gekregen had.

Lees ook  Vriend van moeder slaat dochtertje met down (4) dood omdat ze hem onderbrak.

Zo goed als nieuw

Naast hitte, honger, dorst, eenzaamheid en angst had Gershwin ook een ernstige infectie aan zijn schouder.

Maar zijn behandeling bij de dierenarts was succesvol, en enkele weken later was hij een gloednieuwe hond die zich speels en sociaal gedroeg in het dierenasiel.

Gershwin wacht nu in spanning op een nieuw, liefdevol nestje.

Dankzij Hope for Paws, kon een zoveelste straathond een beter leven gaan leiden. Ik ben er zeker van dat Gershwin de perfecte thuis zal vinden, waar hij nooit honger, dorst of angst hoeft te hebben.

Mensen die hun leven wijden aan het redden van dieren, verdienen appreciatie. Deel aub dit artikel om hulde te brengen aan de fantastische mensen die dieren redden, en om Gershwin een nieuwe thuis toe te wensen!

Tijger neemt wraak op verzorger die hem in een piepkleine kooi zet. Bekijk de (schokkende) beelden hier:

Mannen stoppen om eland in het bos te bekijken – belanden midden in een reddingsmissie