in

Vrouw pest inpakker met beperking. Maar let goed op de oudere vrouw in het rood.

Er zijn momenten in het leven dat we beslist meer zouden kunnen doen om anderen te helpen, maar we laten de gelegenheid vaak door de vingers glippen. Het feit van iemand in nood te helpen, is precies wat dit fragment probeerde te achterhalen. Ze plaatsten de klanten van een winkel voor een eenvoudige vraag: als je ziet dat een persoon met een beperking wordt gepest, zou je de asociale persoon dan het zwijgen opleggen – of zou je het negeren? In de video zien we hoe een acteur genaamd Peter verbaal wordt aangevallen omwille van zijn beperking. John Quinones en zijn team wilden zien of de mensen tussenbeide zouden komen, of gewoon zouden toekijken. De resultaten waren ronduit schokkend …

Lees ook  Rotterdammer toont geen respect naar agent

Hoewel de hele video erg krachtig is, is er een bepaalde vrouw die de misbruiker niet zomaar wilde laten ontkomen. Ze keek geschokt toe hoe een klant Peter lastigviel en hem onbelangrijk en dom deed voelen gewoon omdat hij zichzelf was. Was deze onbeschofte man opgevoed door wolven? De woorden die ze op de vreemde afvuurde waren genoeg om een tussenkomst van John uit te lokken. Met tranen in de ogen zei ze in de camera: “Ik heb mensen het slachtoffer zien worden en gepest zien worden. Er zullen altijd mensen zijn die anderen pesten, en daar hou ik niet van. Dus moet ik ertegen opkomen.”

Lees ook  Mama zegt werk af om bij zoon op intensive care te zijn – baas dreigt in appje met ontslag

De reactie van de vrouw was niet de enige die ons sprakeloos achterliet. Er waren verschillende mensen die op hun manier besloten om te tussenbeide te komen.

Bekijk hun reacties hieronder en kijk wat de vrouw precies deed om de onbeschofte vreemde het zwijgen op te leggen!

2 motorrijders ontdekken opgekauwde kist in verlaten veld: kijken naar binnen en schrikken van wat ze zien

Vuilnisman ziet iets bewegen in de vuilniswagen. Sinistere ontdekking doet zijn bloed stollen.