in

Vrouw overstuur wanneer vreemde buigt langs de kant van de weg. Als ze verneemt waarom barst ze meteen in tranen uit.

De meeste mensen zijn het erover eens dat de wereld de laatste jaren veel gejaagder is geworden. Precies daarom lijkt iedereen altijd zo’n verschrikkelijke haast te hebben. Je ziet maar zelden mensen even stoppen om iemand te helpen, na te denken of gewoon om een greintje menselijkheid te laten zien.

Dat is wellicht waarom deze foto onlangs zo viraal ging. Het toont een vreemde die langs de kant van de weg met gebogen hoofd staat. De foto werd gepost door Garrick Dooley. Dooley is een kleinzoon van Vietnam veteraan Phillip “Paw Paw” Dooley Sr.

Lees ook  Inbreker vergeet mogelijk eigen identiteitskaart na inbraak in Vlaardingen

Onlangs overleed Dooley Sr. na een lange strijd tegen kanker. Zijn kleindochter Shelby Sams vertelde aan de kranten: “Het is altijd hard om afscheid te nemen. Maar ik had niet verwacht op 65-jarige leeftijd afscheid te moeten nemen van de rots in onze familie.”

Haar familie merkte de gebogen man op tijdens de begrafenisprocessie in Kalamazoo, Michigan.

Hun bestemming was de Fort Custer begraafplaats in Battle Creek. De meeste ouders haalden gewoon in of vertraagden.

Sams en haar zus Courtney Steffler merkten dat de man tijdens de hele processie zijn handen stevig in elkaar gedrukt hield. Ze barstten meteen in tranen uit toen ze beseften dat deze man op deze manier zijn eer wilde betonen.

Lees ook  Familiefeest eindigt in drama: keeper (20) dood uit zwembad gehaald

Sams merkte op dat het lijflied van opa een nummer was getiteld “Daddy Was Never a Cadillac Kind.” Dit nummer was zo bijzonder voor Dooley Sr. dat het zelfs tijdens zijn begrafenis gespeeld werd.

Toen de familie besefte dat de wildvreemde voor een Cadillac stond, beschouwden ze als het een speciaal teken. “Hij was daar en dat was echt de perfecte boodschap voor hem”, legde Steffler uit.

DEEL dit ontroerende verhaal om anderen te inspireren!

Gruwelijk: Hamster geweigerd op vliegtuig, baasje spoelt ‘m door het toilet

Vreemde wacht totdat jongen op de trein in slaap is gevallen. Dan geeft hij mama een briefje over haar ouderschapskwaliteiten.