in

Vrouw op paard rijdt overvolle nachtclub in Miami binnen

Nachtclubs bedenken vaak stunt ter promotie. Sommige stunts zijn ludiek, anderen vaak behoorlijk onnozel, en dan heb je ook de volkomen belachelijke stunts. De onderstaande beelden zijn van de laatste aard.

In een overvolle nachtclub is te zien hoe een vrouw in bikini op een paard een club binnenkomt. Het arme dier zakt door zijn hoeven, waarna de halfnaakte vrouw bijna van het paard valt. Veel bezoekers gillen en zijn geschrokken. Het paard gleed waarschijnlijk door de natte vloer.

Lees ook  Moeder van 4 wandelt huilend het politiekantoor binnen. Politieagenten werpen één blik op haar kinderen en weten het.

Metro bericht dat de eigenaar van de nachtclub aangaf niet op de hoogte te zijn van de stunt. De autoriteiten hebben voorlopig de vergunning van de club ingetrokken.

Gelukkig bericht de politie dat het paard gezond en wel is. Er werd een petitie gestart om politieactie te ondernemen tegen de nachtclub. Veel mensen vinden de stunt pure dierenmishandeling.

Lees ook  Hartverscheurend: babyneushoorn probeert te drinken bij dode moeder

Hieronder zijn de beelden te zien die er binnen werden gefilmd. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand dacht dat dit een geschikte actie zou zijn. Wat vindt jij? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

In Brazilië werd deze moederhond en haar puppy’s in een zak gedaan en midden op de weg achtergelaten

Moeder poseert met 2 kinderen op het strand. Werpt 1 blik op foto en grijpt dan opnieuw naar haar camera.