in

Vrouw ontdekt dat ze haar man voor het eerst op vakantie ontmoette toen ze 6 jaar oud was

Een stel dat dacht elkaar op de universiteit hadden ontmoet, was verbaasd toen ze erachter kwamen dat ze elkaar jaren eerder op vakantie hadden ontmoet.

Het lijkt alsof het voorbestemd is dat Heidi Parker en Ed Savitt elkaar zouden treffen. De twee groeiden op bijna 300 km afstand van elkaar op, maar het lot bracht ze meer dan een keer samen.

Lange tijd dacht het Britse koppel dat ze elkaar voor het eerst op de universiteit van Newcastle hadden ontmoet, waar ze met een jaar verschil in hetzelfde studentenhuis woonden.

Ed, die introk nadat Heide was vertrokken, stuurde haar in 2011 een berichtje op Facebook in de hoop dat ze hem kon vertellen hoe de wasmachine werkte, aldus Unilad.

Lees ook  "Ik sms'te nog 'rij voorzichtig'. Even later is hij verongelukt"

Het tweetal raakte aan de praat en gingen op een date. Vanaf dat moment waren ze nagenoeg onafscheidelijk. Een paar jaar later kochten ze samen in flat. Tijdens een wandeling vroeg Ed haar ten huwelijk, waarop Heidi natuurlijk ‘ja’ antwoordde.

Een paar maanden later was het koppel aan het eten met Heidi’s moeder Kay. Die herinnerde zich een gezinsvakantie in 1997, toen ze een resort in het Turkse Bodrum bezochten. Daar had Heidi een vriendje leren kennen die ook Ed heette.

Kay stuurde een paar weken later een foto van de gezinsvakantie met een jonge Heidi en haar nieuwe vriendje Ed. Wat bleek? Het jongetje was niemand minder dan dezelfde Ed met wie ze van plan was te trouwen!

Lees ook  Vader in paniek als hij zijn baby in draaiende wasmachine ziet

“Ik was zo geschokt dat ik eigenlijk moest gaan liggen. Ed was ook verbaasd … We konden het niet geloven,” vertelde Heidi aan Unilad.

Tijdens hun huwelijk, in 2016, was de eerste ontmoeting natuurlijk een geliefd gespreksonderwerp.

Heidi zei dat zij en Ed mensen graag vertellen hoe ze elkaar “twee keer hebben ontmoet”, en dat ze sindsdien zijn teruggekeerd naar Bodrum om de plek op te zoeken waar hun relatie voor het eerst begon!

Vrachtwagenchauffeur (55) zwaargewond na mishandeling op A20 bij Rotterdam

Monica Geuze had ze onlangs weer lekker losjes in de tas hangen