in

Vrouw mishandeld met riem na opmerking tegen spugende man

Een vrouw van 48 is op 6 april met een riem mishandeld op metrostation Prinsenlaan in Rotterdam nadat ze een man aansprak die meerdere keren expres vlak voor haar voeten op de grond spuugde.

De vrouw zat rond 15:00 uur ‘s middags op een bankje op het metrostation, toen een man die twee plekken verderop zat, voor haar voeten begon te spugen.

Na de vierde keer zei de vrouw iets van zijn gedrag, waarop ze allerlei verwensingen naar haar hoofd kreeg. Daarna trok de man zijn riem uit zijn broek en sloeg haar met de riem op haar arm en hoofd.

Lees ook  Vrouw en ezel vinden steun bij elkaar nadat ze allebei hun kindje verloren

Dankzij een omstander die de dader tijdig bij de vrouw weghaalde, bleven haar verwondingen beperkt. Door een andere omstander werd ze meegenomen naar een binnenrijdende metro en in veiligheid gebracht.

Signalement
De man is spoorloos, dus is zijn signalement verspreid. “Het slachtoffer omschrijft hem als een licht getinte man met een vermoedelijk Antilliaanse afkomst, tussen de 28 en 38 jaar oud”, aldus de politie.

Lees ook  Winkel betaalt je 45.000 euro per jaar om s*ksspeeltjes uit te testen

“Hij is ongeveer 1.70 tot 1.80m lang, heeft een slank postuur en gezicht en zwart haar. Hij droeg een trainingsjack, een spijkerbroek en sneakers.”

De politie is ook op zoek naar de jongeman die de dader weg hield bij het slachtoffer, want die heeft misschien meer informatie die naar de dader kan leiden.

Man (61) overleden na val in water met brommobiel in Diemen

Wat is er met Mr. T uit ‘The A-Team’ gebeurd?