in

Vrouw met syndroom van Down schrijft geschiedenis en wint twee prijzen tijdens een Miss USA verkiezing

22-jarige Mikayla Holmgren was buiten zichzelf van vreugde nadat ze afgelopen zondag mee deed aan Miss USA Minnesota. Ze won maar liefst twee prijzen, de Spirit of Miss USA Award en de Director’s Award. Waarna een staande ovatie volgde, aldus TwinCities.

Het bijzondere hieraan was dat Mikayla de eerste vrouw met het syndroom van Down was die ooit aan een Miss USA verkiezing deel nam.

“Elke keer als je spreekt, juicht, glimlacht en danst, breng je mensen een glimlach op hun gezicht”, sprak de jury van de verkiezing, volgens TwinCities.

Lees ook  Oma beschermt kleinkinderen met geweer - “Hij begreep dat ik serieus was”

Mikayla geeft aan dat ze een baanbreker wil zijn voor mensen met beperkingen. Op deze manier laat ze een andere kant zien van het syndroom van Down. Ze is een inspirerend voorbeeld! In het publiek waren verschillende vrouwen die hun dochtertjes met Down mee hadden genomen om haar speciaal te zien.

Lees ook  Vader steekt taperecorder in zak van 10 jarige jongen en stuurt hem naar school. Hij kan niet geloven wat hij hoort!

Ze wil in de toekomst wat modellenwerk doen en dansen. We hopen dat Mikayla al haar dromen kan verwezenlijken en vooral doorgaat met mensen inspireren!

Vrouw wordt op straat beroofd door man met gele jas – maar dan grijpt een zwerfhond direct in

Man ¨vergeet¨ hond te voeren – kijk nu naar zijn transformatie als iemand hem begint te voeren