in

Vrouw lijmt haar tiet*n vast aan de weg tijdens klimaatverandering protest

Klimaatactivisten hebben de afgelopen negen dagen alles gedaan om hun stem te laten horen. Van het blokkeren van de London Stock Exchange door zich te kleven over de ingangen van het klimmen bovenop een DLR-trein.

Net toen we dachten dat de dingen niet intenser konden zijn, vond gemakkelijk de meest bizarre van alle stunts plaats toen een vrouw werd ontdekt met haar borsten vastgelijmd aan de weg in het midden van Londen.

Volgens The Sun had de vrouw – die eerder vandaag protesteerde met Extinction Rebellion – haar bovenhelft op de grond gelijmd buiten het wereldwijde investeringsbankbedrijf Goldman Sachs op Fleet Street.

LEES OOK!
48-jarige moeder stak als een gek in op haar zoontje (10) Den Haag

De politie omringde het protest van één vrouw en gebruikten schermen om te voorkomen dat het publiek toekeek voordat ze haar uiteindelijk van de vloer verwijderden (au). Vanaf daar werd ze weggevoerd door agenten.

Rond 07:00 vandaag hebben twee mannen en vijf vrouwen in zwarte pakken met rode stropdassen zichzelf aan elkaar vastgekleefd en de muur in een ketting aan de beurs.

Ze droegen LED-borden met zinnen als ‘klimaatsituatie’, ‘de waarheid vertellen’ en ‘je kunt geen geld eten’.

Een van de demonstranten, Adam Woodall, legde uit dat ze op de Beurs richtten omdat ‘mensen miljoenen verdienen, zelfs miljarden pond uit handel in ecologische vernietiging’.

LEES OOK!
Prinses Christina (72) overleden aan gevolgen van botkanker

De BBC meldde dat organisatoren hebben gezegd dat de ‘sluitingsceremonie’ (klinkt mooi) om 18:00 uur op donderdag wordt gehouden in Speaker’s Corner, Hyde Park.

In een verklaring legde de groep uit: “We zullen de fysieke locaties verlaten, maar er is een ruimte voor waarheidsvertelling opengesteld in de wereld .We weten dat we je leven hebben verstoord. We doen dit niet licht. We doen dit alleen omdat dit een noodgeval is. ”

5-jarig jongetje beweerd dat hij herinneringen heeft van een vrouw die 13 jaar geleden overleden is

Jaag spinnen weg door deze plant in huis zetten