in

Vrouw ligt dood op straat in Hengelo na steekpartij, verdachte opgepakt

In Hengelo is vannacht een 27-jarige vrouw uit Almelo om het leven gekomen bij een steekpartij. De politie heeft een man (27) uit Hengelo aangehouden.

Het incident deed zich voor aan de Hampshire, iets buiten het centrum. Toen de politie rond 02.00 uur vannacht op de plek waar de steekpartij plaatsvond aankwam, lag de vrouw dood op straat.

Straat afgezet
De straat is afgezet en rechercheurs van de forensische opsporing doen onderzoek. In de omgeving wordt gezocht naar het voorwerp waarmee de vrouw is gestoken.

Lees ook  28- jarige arts overleden na besmetting met coronavirus

Mogelijk heeft de dader zich op zijn vlucht ontdaan van kleding of andere voorwerpen. De politie hoopt dat mensen die spullen vinden, dit bij de politie melden.

Man aangehouden
De politie tastte aanvankelijk in het duister over de dader, maar heeft inmiddels een verdachte aangehouden. Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets bekend.

Lees ook  Iedereen wacht vol ongeduld op de jaarlijkse kerstboom-foto van Sylvie Meis.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt. Wel zegt de politie een vermoeden te hebben wie zij is, maar haar identiteit moet nog worden vastgesteld. Er is nog niets bekend over de aanleiding voor de steekpartij.

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over het incident.

André Hazes en Bridget Maasland wonen al praktisch samen

Dit is de reden waarom Maan het uitmaakte met Tony