in

Vrouw laat hond bij opvang achter, waarna ze selfie met opgestoken middelvinger maakt

Het is altijd hartverscheurend als mensen hun honden achterlaten bij dierenopvangen. Deze vrouw in Australië maakte het echter nóg bonter …

In een scène die mensen woedend maakte, laat ze een hond helemaal alleen achter bij een opvang. Daarna maakte ze een selfie, met opgestoken middelvinger.

Het asiel heeft ‘s nachts een drop-off, waar mensen gevonden honden kunnen achterlaten, als ze thuis niet voor ze kunnen zorgen. Sommige mensen maken hier mis bruik van om hun eigen dieren te dumpen.

Maar deze vrouw, die door beveiligingscamera’s werd gefilmd, had duidelijk geen goede bedoelingen.

Lees ook  Boswachters schieten hert dood, actievoerders kunnen hun ogen niet geloven

Nadat de beelden online verschenen, speculeerden mensen dat het helemaal niet haar hond was en dat ze uit wraak iemand anders hond dumpte.

De arme, verwarde hond bleef alleen achter. Hij had geen chip, dus de opvang kon niet achterhalen waar hij vandaan kwam.

Het is diep treurig om te denken dat iemand zo harteloos kan zijn om een hond in de steek te laten om een ander pijn te doen … maar gelukkig kwam het voor deze arme viervoeter allemaal nog goed!

Volgens de reddit gebruiker die over het incident berichtte, werd er uiteindelijk contact opgenomen met de opvang door het baasje van de hond, een man uit New South Wales.

Lees ook  Kat wandelt dagen nadat familie een begrafenis voor hem hield weer doodleuk binnen.

De man had de hond bij zijn zus achtergelaten terwijl hij de stad uitging. Het is niet duidelijk of zijn zus de vrouw is die de selfie maakte.

Voordat de rechtmatige eigenaar werd gevonden, hadden veel mensen aangebonden om de viervoeter te adopteren. Dit toont aan dat er gelukkig veel meer goede mensen zijn, dan slechte!

Het was een bizar incident, maar het belangrijkste is dat uiteindelijk alles voor de hond goed kwam!

Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

Estelle Hagen heeft de meest spannende bikini van deze zomer aan!