in

Vrouw kijkt naar mobiele telefoon en botst tegen motorrijder – Politie is woedend en handelt correct

Als je een auto bestuurt, dient je aandacht uit te gaan naar de weg en je medepassagiers – verder niks.

Dus, voor alle mensen die een telefoon gebruiken tijdens het rijden – stop daar onmiddellijk mee.

Niet alleen stel je hiermee jezelf bloot aan gevaar, je kunt ook het leven van anderen verwoesten.

Daarom vind ik het de moeite waard om dit verhaal te delen, omdat het laat zien hoe je anderen moet behandelen die geen respect tonen voor andere weggebruikers.

Het verhaal werd ingediend door een gebruiker “boxingdude” op de forumsite Reddit – en ik hoop dat je het net zo zult waarderen als ik.

Het begon allemaal toen een motorrijder geen andere keus had dan zichzelf ten val te brengen om een ernstiger ongeluk te voorkomen.

Een andere bestuurder was aan het sms’en op haar telefoon terwijl ze van baan wisselde, wat erg slecht had kunnen aflopen.

De verkeerspolitie was snel ter plaatse en realiseerde zich wat er gebeurd was.

Lees ook  Truck moet met een 60 meter lange lading deze smalle brug over, wonderbaarlijk hoe hij dit doet!

Vanwege de aard van zijn baan, was dit niet de eerste keer dat de agent een dergelijk ongeluk gezien had. Hij besloot de vrouw die tijdens het rijden aan het sms’en was, een ware les te leren.

Dit is wat gebruiker “boxingdude” erover vertelt:

“Ik nam de afslag tijdens een regenachtige dag en deze vrouw in een grote terreinwagen wisselde plotseling van rijstrook vlak voor me. Om een botsing te voorkomen legde ik mijn motor plat en kwam al glippend en glijdend tot stilstand.

Terwijl ik moeite had om mijn Harley Davidson van 320 kg rechtop te krijgen, zie ik de zwaailichten van de politie in mijn chrome-elementen. De agent deed zijn raam naar beneden, vroeg of ik in orde was en of het mij lukte om de motor zelf nog even vast te houden. I knikte en hij reed direct op de vrouw af, die toevallig aan de telefoon aan het praten was.

Hij beval haar om te blijven wachten, maakte een bocht en kwam in alle haast naar mij toe om mij te helpen met het optillen van mijn motor. Hij opende vervolgens zijn kofferbak, geeft mij zijn regenkleding en droeg mij op om naast hem te komen staan voor de terreinwagen, die nog steeds aan de kant van de weg stond.

Hij liet de dame uit de auto stappen, zorgde ervoor dat ze compleet doordrenkt was en las haar flink de les voor het veroorzaken van het ongeluk.

Hij schreef vervolgens een boete van 300 dollar uit, gaf haar 4 strafpunten op haar rijbewijs, en dwong haar om haar excuses aan te bieden.

Ik mocht zijn regenkleding houden zodat ik thuis kon komen. Het blijkt dat hij op niet regenachtige dagen een motoragent is. Hierdoor heeft hij extra waardering voor wat motorrijders dagelijks meemaken.

Mijn waardering voor politieagenten is vandaag nog veeeeel groter geworden.”

Deel dit verhaal op Facebook als je vindt dat de agent juist gehandeld heeft!

Lees ook  Dit meisje werd geboren met een tumor op haar gezicht – zo ziet ze eruit op haar trouwdag, 26 jaar later

Buschauffeur tilt de doodsbange jongen op, seconden later legt de camera een nachtmerrie vast

Geadopteerde hond keert 11 keer terug naar asiel, dan ontdekt het personeel de hartverscheurende waarheid