in

Vrouw keert terug van haar militaire opleiding. Wacht tot je het moment ziet waarop de honden haar opmerken.

Zij die bij het leger zijn, hebben niet alleen verplichtingen ten aanzien van hun land, maar ook jegens hun familie. Ze offeren heel wat tijd op van hun levens en van die van hun families. Toen Heather Wicz vertrok voor haar militaire opleiding, liet ze niet alleen haar familie achter, maar ook haar drie donzige kinderen. Daar waar mensen kunnen leren en begrijpen zonder iemand te leven, ligt dat bij huisdieren anders.

Een blij weerzien

Huisdieren kunnen niet begrijpen dat hun baasje hen niet zomaar zonder reden verliet. Ze kunnen de dagen niet aftellen en hebben geen tijdsbesef wanneer hun baasje zal terugkeren. Katten geven er misschien niet zo om, maar honden?

Lees ook  Mensen vragen zich af of Monique spreekverbod heeft.

Honden zijn heel anders. Je kunt ze maanden niet zien en bij de terugkeer houden zo nog niet zoveel van je als toen je vertrok.

Toen Heather Wicz na zes maanden tijdelijk terug even naar huiskwam omwille van een verwonding, besloot ze om haar honden te verrassen. Ze legde hun reactie op vast op video.

In de korte video zien we hoe de drie Duitse herders van achter het hoekje komen, terwijl Heather hen op de bank zit op te wachten.

Lees ook  Vrouw uit Brussel woedend na incident in toilet Efteling: “We gaan er nooit meer naartoe”

De drie grote honden beseffen meteen dat mama terug thuis is. Van zodra hun ogen op mama vielen, begonnen hun staarten vrolijk te kwispelen. Ze renden naar haar toe en wierpen zich op hun baasje. Deze drie honden zijn bijna even groot als mama zelf, maar dat belette hen niet om hun liefde te tonen.

Bekijk de emotionele reünie hieronder en DEEL dit met je vrienden als ook jij dol bent op honden!

Deze titel hadden we nog niet gehad: “Gezicht” van Donald Trump gevonden in het oor van een hond.

Bejaarde vrouw is slachtoffer van gruwelijke feiten: “Daardoor kon ik dagenlang niet uit bed komen, eten of praten”