in

Vrouw is doodsbang wanneer baby maar niet geboren wilt worden, wanneer dokter detail ziet op de echografie beseft hij onmiddellijk het gevaar

Een nieuw kind op de wereld zetten is een van de grootste momenten in je leven die je kunt ervaren. Het is echter ook best riskant en angstig tegelijk, dus is het niet ongewoon voor toekomstige ouders om zich wat zorgen te maken.

Het was haar angst voor ziekenhuizen en wat er zou kunnen mislopen tijdens een doktersbezoekje voor deze 31-jarige Russische vrouw, om een een doktersbezoek of bezoek aan een vroedvrouw te weigeren tijdens haar zwangerschap.

Maar toen de vrouw haar verwachtingsdatum er aan kwam, en de baby nog steeds geen aanstalten maakte om geboren te worden, begon ze bang te worden. Uiteindelijk werd ze genoodzaakt om medische hulp te zoeken… en toen ze eindelijk naar het ziekenhuis ging, ontdekten de dokters een choquerende ontdekking.

WAARSCHUWING: Schokkende beelden

Het was afgelopen herfst dat de hoogzwangere naar een ziekenhuis ging in west-Siberië.

De vrouw had geen vertrouwen in ziekenhuizen en durfde daarom niet eerder komen. Geen routinecontrole dus, geen echografie, geen bezoekje aan de dokter.

Maar nu was ze al in haar 41ste week van haar zwangerschap, en de baby was er nog steeds niet. Ze voelde uiteindelijk toch de nood om naar een ziekenhuis te gaan om te zien of de baby wel in orde was.

Lees ook  14-jarige neergestoken, 13-jarige dader nog op de vlucht

Maar toen ze naar het ziekenhuis ging, deden de dokters een akelige ontdekking.

Een echografie toonde dat het kind niet in de baarmoeder zat maar in de buikholte. Het was een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, ook bekend als een uteriene zwangerschap, wat betekent dat het bevruchte eitje zichzelf nestelt buiten de baarmoeder.

Het is een zeldzaam fenomeen dat slechts in 2 of 3% van alle zwangerschappen gebeurt. Meestal vindt het plaats in de eileiders, maar deze keer had de embryo zich vastgenesteld in de buikholte, wat zelfs nog uitzonderlijker is.

Van zodra de ontdekking werd gedaan, werd de vrouw in spoed naar de operatiekamer gebracht. Het was uiterst riskant voor zowel vrouw als kind: er zijn slechts een handvol gevallen waar zowel moeder als kind een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zonder complicaties overleven.

De vrouw had een keizersnede nodig om het kind geboren ter wereld te brengen. Maar ook dat kwam niet zonder risico’s, gezien de verwijdering van de placenta kon leiden tot massaal bloedverlies.

Lees ook  Büşra doneert voedselpakketten in naam van overleden dierbaren tijdens ramadan

Meer dan twee uur lang voerden de dokters deze moeilijke operatie uit.

Maar uiteindelijk konden de dokters het kleine mirakeltje zien met hun eigen ogen.

Toen ze de baby uit de moeder haalden zagen ze dat het kindje niet alleen perfect kon ademen, het zag er ook perfect uit, en woog meer dan 4 kg!

Het was een ongelofelijke geboorte, die tegen alle kansen in geslaagd was. Volgens de dokters waren de overlevingskansen slechts 1 in 625 miljoen!

De moeder was zo trots dat ze haar dochter Veronika noemde, wat “de zegevierder” betekent!

In een interview zei ze dat als ze ooit opnieuw zwanger wordt, ze onmiddellijk medische hulp zal zoeken vanaf het begin, en alle nodige tests zal laten uitvoeren.

Dankzij de ongelofelijke redding van haar dochter, bezorgden de dokters de moeder een onvergetelijke betrouwbare indruk!

Bekijk de video hieronder:

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit zag… Als je ook onder de indruk bent van de ongelofelijke inspanningen van deze dokters, help ons dan dit artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

De kat geboren met “twee gezichten” is nu volwassen: zo ziet ze er vandaag de dag uit

77-jarige conciërge hoort haar naam door luidspreker, snelt naar cafetaria en ziet iedereen van de school