in

Vrouw in bosjes gelokt door 5 kleine jongens. Ze deden verschrikkelijke dingen met haar

Er komen steeds meer schokkende details naar buiten over de groepsver krachting van een jonge vrouw door vijf Bulgaarse jongens in het Duitse Mülheim an der Ruhr. De jonge tieners gebruikten veel geweld, stelt de politie.

De verdachten, drie jongens van 14 en twee van 12 jaar, zouden hun gewelddadige actie bovendien gefilmd hebben, meldt Bild. Het incident vond vrijdagavond plaats in het centrum van Mülheim, een plaats op drie kwartier rijden van Venlo.

De jongens zouden de vrouw – het zou om een 18-jarige inwoonster van Mülheim gaan – in de bosjes hebben gelokt. Toen de vrouw in de gaten kreeg dat de Bulgaarse tieners verkeerde bedoelingen hadden, werden die woedend, stelt de politie. ,,Er was geweld in het spel, grof geweld”, zei een politiewoordvoerder zondag.

Lees ook  ¨Mama wil ons vermoorden!¨ – zwangere vrouw rijdt oceaan in met kinderen schreeuwend op de achterbank

Bild meldt dat het slachtoffer meermaals in haar gezicht werd geslagen en dat de daders haar dwongen tot 0rale seks. Dat wordt door de politie nog niet bevestigd.

Omwonenden werden gealarmeerd door hun honden, die maar niet stopten met blaffen. Toen zij hun tuin inliepen zagen ze de vrouw en twee van de daders in de bosjes daarachter. De daders vluchtten. De man trof de misbruikte vrouw gewond en getraumatiseerd op de grond aan en alarmeerde de politie.

Zenuwinzinking
De jonge vrouw werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Haar moeder zou naar aanleiding van het incident een zenuwinzinking hebben gekregen.

Op basis van het signalement dat het slachtoffer gaf kon de politie de vijf verdachten snel opsporen. Omdat kinderen jonger dan 14 jaar in Duitsland niet strafrechtelijk kunnen worden vervolgd, werden de twee jongste verdachten overgedragen aan hun ouders. De drie van veertien gingen mee naar het politiebureau en brachten een nacht in de cel door, maar zijn in afwachting van het onderzoek voorlopig weer op vrije voeten.

Lees ook  Hartverscheurend: babyneushoorn probeert te drinken bij dode moeder

Het incident doet denken aan een zaak van ruim een jaar geleden in Velbert, een plaats niet ver van Mülheim an der Ruhr. Daar werden acht Bulgaarse tieners veroordeeld voor het ver krachten van een 13-jarig meisje. De daders werden kregen straffen tot vier jaar en negen maanden gevangenisstraf.

Update zoektocht naar vermiste Loes (18) Onderzoek afgerond!

Ex-judoka Kim Akker (22) omgekomen bij gasexplosie Mexico