in

Vrouw gedwongen om op de vloer van het ziekenhuis te bevallen en de foto’s zijn adembenemend (Waarschuwing: inhoud kan als schokkend worden ervaren)

Wanneer je een kind welkom heet op de wereld, gaat het niet altijd zoals gepland – bijna nooit eigenlijk. Een bevalling brengt veel onvoorziene momenten met zich mee, maar na de bevalling van vijf dochters was deze moeder voorbereid. Dat was tenminste wat ze dacht.

Tammy Schmit werkt als fotograaf in Manhattan, Kansas, en is gespecialiseerd in fotografie van kinderen. Ze is daarom geen onbekende bij vreemde geboortesituaties, maar deze geboorte was iets nieuws voor zowel haar als de moeder.

De moeder, die haar naam niet heeft gegeven, deelt nu haar dramatische bevalling op de website van Tammy.

De moeder in kwestie was zwanger van haar zesde kind en had, in tegenstelling tot de vorige zwangerschappen, probleemloze negen maanden. Maar op een nacht werd ze wakker van haar pijnen en besefte ze al snel dat ze zich moest haasten.

In slechts een paar minuten waren haar pijnen zo krachtig geworden dat ze niet meer kon staan en nadat het water was gebroken, kon ze niet alleen naar de auto. Haar man Travis kwam haar helpen en reed toen naar de eerste hulp – het kind was op weg naar buiten, en er was niet veel tijd over.

Lees ook  Dit zijn toch wel de meest bizarre foto’s van een bevalling óóit:

Vlak buiten de eerste hulp ontmoette het echtpaar de fotograaf Tammy, die naar binnen moest rennen en het personeel in de gezondheidszorg moest vertellen dat ze haast had. Maar niemand behalve de moeder besefte zelf hoe snel het eigenlijk zou gaan.

Ze kwam net door de glazen deuren in de eerste hulp, voordat ze zich realiseerde dat ze geen kamer meer binnen zou kunnen komen.

– Ik begon mijn broek te verwijderen omdat ik voelde dat mijn lichaam het hoofd van de baby uitduwde. Ik bukte en voelde zijn hoofd met mijn hand. Ik keek naar mijn man en zei: “Travis, vang hem!”, zo schrijft de moeder op de website van de fotograaf.

Lees ook  Blinde man vestigt GoPro op zijn blindengeleidehond – beelden zijn schokkend

Tammy begon meteen met het maken van foto’s van het paar, terwijl verpleegkundigen zich haastten om de moeder te helpen. Een huilbui later had ze een zoon gekregen – midden op de gang van het ziekenhuis.

De baby had geluk en al snel konden hij en zijn moeder naar een echt ziekenhuisbed worden verplaatst.

– Dit was mijn gekste geboorte, maar ook de meest perfecte. Dit was niet wat ik van plan was, maar het eindigde zonder tussenkomst, met een gezonde baby en ongelooflijke steun van de mensen om ons heen. Het was prachtig en ik zal voor altijd van elke herinnering houden, besloot ze.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de bevalling! Wat een unieke gebeurtenis!

Vader verlaat 3-jarige dochter. Wanneer hij 20 jaar later overlijdt, krijgt ze de verrassing van haar leven.

Deze klant werd ervan beschuldigd zijn eigen jas te hebben gestolen, maar het personeel had er toen spijt van