in

Vrouw gechoqueerd nadat moeder van vriendje haar gênante vraag stelt aan tafel

Een vrouw heeft zich het eerste etentje met het gezin van haar vriend beklaagd. De moeder van haar lief vroeg aan tafel plots of ze de pil wel nam. “Het was zo beschamend”, vertelt ze.

De vrouw deelde het opvallende verhaal op Reddit. Ze dineerde onlangs voor het eerst met het gezin van haar vriend.

Dat was gezellig, tot de moeder des huizes haar plots vroeg of ze de pil nam, onder het luisterend oor van haar tweelingzoon en man.

“Ik schaamde me enorm en toen ik ‘nee’ antwoordde, zei ze dat ik de pil moest nemen als ik samen wilde blijven met mijn vriend. Bovendien wilde ze dat ik dat bij de volgende ontmoeting moest bewijzen”, legt ze uit.

  Pastoor ziet mysterieuze zak op de treinsporen liggen – kijkt van dichterbij en doet verschrikkelijke ontdekking.

Onbeleefd
Ze stond recht en maakte duidelijk dat ze naar huis wilde, maar de moeder vond dat onbeleefd. “Ik zei haar dat ik het een heel persoonlijke vraag vond en dat ze me zoiets niet had moeten vragen in het bijzijn van iedereen. Dat het minder erg zou geweest zijn als ze het me onder vier ogen had gevraagd”, klinkt het.

  BIZAR: deze vrouw dacht dat ze scheerbultjes had maar de waarheid was veel erger…

Condoom
De vrouw vroeg op het Reddit-forum of ze overdreven had gereageerd. “Dat zijn haar zaken helemaal niet, en al zeker niet die van het volledige gezin.

En het feit dat ze zoiets al bij de eerste ontmoeting vraagt, getuigt van weinig tact” en “Je had zijn moeder moeten vragen om te bewijzen dat haar zoon een condoom draagt tijdens het vrijen.

Dat beschermt tenminste tegen zwangerschap én soa’s. En jouw lichaam zijn haar zaken niet”, is de algemene teneur.

Temptation-Rowena deelt verwoestend nieuws.

Twee weken op een po-stoel en niet onder de douche: Riet (87) telt haar quarantaine-dagen af