in

Vrouw filmt het emotionele moment waarop geredde hond leert wat menselijke liefde is.

Nadat hij uit erbarmelijke omstandigheden gered werd, vond Bernard een veilig plekje in een lokaal dierenasiel. Hij was gewend aan een leven van kennels en honger, gevangen in veel te kleine hokjes met een heleboel andere honden. Het was een heel andere wereld dan een warm en gezellige thuis.

Het Dogs Deserve Better revalidatiecentrum in Smithfield in de VS probeert dieren in dergelijke omstandigheden te helpen. Sommige dieren komen binnen onder de viezigheid en met tranen in de ogen.

Ze doen hun uiterste best om deze honden nieuw leven in te blazen en de pijnlijke herinneringen uit het verleden uit te wissen. Zo kwam Bernard in contact met de vrouw in de onderstaande video.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: Mannen zorgen wekelijks voor maar liefst 7 uur extra werk in het huishouden!

Toen deze vrijwilliger Bernard ontmoette, kreeg ze te horen dat het uitermate moeilijk zou zijn om hem aan mensen te laten wennen.

Bernard zat in een hoekje en wilde de vrijwilliger zelfs niet aankijken. Hij begon te jammeren en in plaats van hem uit zijn hok te trekken, had ze een ander idee. Ze trok de bovenkant van zijn kennel eraf zodat ze vanboven af met hem zou kunnen communiceren. Op die manier had de hond geen stress van bewogen te worden.

Lees ook  Naakte agressieve vrouw maakt straten onveilig

Bernard sprong meteen uit het kennel. De vrijwilliger probeerde hem op zijn gemak te doen voelen door zachtjes haar hand uit te strekken. De volgende 45 minuten zou Bernard voor het eerst ervaren wat menselijke liefde is.

Dit is nog maar de eerste fase van zijn helingsproces, maar het is een belangrijke stap.

Bekijk de ontroerende video hieronder!

 

4-jarige geeft zakgeld uit om mensen in nood te eten te geven nadat hij leert wat “dakloos” betekent.

Chagrijnige gans breekt ramen, terroriseert kinderen, maar de buurt weet waarom hij zo boos is.