in

Vrouw filmde haar vriend hoe hij zijn achtjarige zoon folterde

Opgelet: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers. Een vrouw die ervan beschuldigd wordt haar vriend geholpen te hebben om zijn achtjarige zoon te martelen, filmde het misbruik in de kelder van het huis waar ze hem opsloten.

Traci Lynn Tyler (40) en haar vriend Alex Craig Shadlow (30) werden aangeklaagd wegens kidnapping.

De politie beweert dat ze de jongen ‘opzettelijk ontvoerden om hem fysiek en psychisch te folteren’ in een kruipruimte onder de trap, waar ze de jongen minstens negen uur per dag opsloten van juli tot september 2017.

De kelder had geen licht, meubels of bed, en de jongen moest urineren in een tinnen koffiekan. Volgens de openbare aanklagers kreeg hij evenmin eten in de kelder.

Openbare aanklager Tyler Buller zei deze week tijdens het proces dat er videomateriaal is waarop te zien is hoe de jongen zeven minuten lang wanhopig probeert om naar het toilet te gaan.

LEES OOK!
9-jarig meisje doodgebeten door drie honden van de buren.

Buller zei dat de jongen zichtbaar pijn leed en uiteindelijk de controle verloor en urineerde. “Dit deel van het misdrijf staat op video”, zei de openbare aanklager.

Het koppel beweerde dat ze de jongen hadden opgesloten omdat hij altijd weer ‘ongelukjes’ had in huis.

De jongen mocht alleen uit de kelder om naar school te gaan, die aan de overkant van de straat gelegen was. De politie zegt ook dat het koppel hun hond opdroeg om de jongen te bijten en aan te vallen.

De politie voegde eraan toe dat de jongen nu permanente littekens heeft op zijn rug en ledematen, en aan het posttraumatisch stresssyndroom lijdt.

De leraren werden bezorgd over de jongen toen hij in september 2017 naar school terugkeerde. Hij was zo ondervoed en uitgemergeld dat zijn haren begonnen uit te vallen. Uiteindelijk bekende de jongen aan een leraar wat er aan de hand was.

LEES OOK!
43-jarige stewardess overlijdt nadat ze tijdens een vlucht de mazelen opliep.

De school gaf Tyler en Shadlow aan bij de sociale dienst, die hem eind september 2017 een verrassingsbezoek brachten. De sociale werkster merkte meteen dat er een plasje urine in de kelder lag.

Tyler beweerde dat ze de jongen opsloten omdat hij zijn behoefte deed in huis. Maar de leraren van de jongen zeiden dat hij dergelijk gedrag nooit vertoonde op school. Na het bezoek van de sociale dienst werd de jongen uit het huis verwijderd en bij een pleeggezin ondergebracht.

De jongen zal in de loop van het proces nog getuigen.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT ER GERECHTIGHEID GESCHIEDT.

Kerngezond, sportief 13-jarig meisje krijgt diagnose van kanker. De volgende dag is ze dood.

Tientallen CrossFitters die wel heel pijnlijk op hun bek gaan