in

Vrouw en ezel vinden steun bij elkaar nadat ze allebei hun kindje verloren

Ronnie de ezel en Robin hebben een hartverscheurende ervaring in gemeen, allebei hebben ze een zoontje op jonge leeftijd verloren.

Ronnie was op een boerderij voordat hij werd geadopteerd door Robin, die een dierenopvang beheert. Zijn zoontje Jack raakte verstrengeld in prikkeldraad. Zelf raakte hij ernstig gewond door te proberen het kleine ezeltje uit het prikkeldraad te halen. Helaas redde Jack het niet. Ronnie wou niet meer eten en weigerde het om de plaats des onheils te verlaten. Daarom besloten zijn vorige baasjes hem een nieuwe start te gunnen.

Lees ook  Vreselijke wonden bij puppy, die meer dan 60 keer werd beschoten met geweer

Robin verloor haar zoontje Danny in 2007. Net als de ezel raakte ze in een diepe depressie. Ze sliep of at nauwelijks meer. Toen de ezel bij haar kwam was hij precies hetzelfde. Hij zat stilletjes in een hoekje en wou met niemand iets te maken hebben.

Totdat Robin een groot kampvuur maakte, wat ze op speciale gelegenheden doet. Op die avond kwam Ronnie de stal uit om te kijken wat het was en ging naast haar staan. Hij was volledig geabsorbeerd door het vuur en leek herboren. Alsof het vuur veel van de pijn wegbrandde. Die avond was de omslag. Ronnie begon weer goed te eten en te spelen met de andere dieren.

Lees ook  Dit is het zusje van de welbekende Rosanna Voorwald

Beide missen hun zoontjes nog steeds elke dag, maar ze hebben elkaar gevonden voor liefde, steun en troost.

Veulen is paniekerig en verlaat de zijde van de moeder niet, dan ontdekken ze wat er aan de hand is

Deze baby heeft iets in zijn hand – iets wat zijn conceptie eigenlijk had moeten voorkomen