in

Vrouw dumpt vriendje en neemt ontslag om samen met hond in camper door de VS te reizen

Sydney Ferbrache, uit Indianapolis, raakte geïnspireerd om haar nieuwe leven te beginnen, nadat ze een foto zag van een andere vrouw die in een camper reisde.

In plaats van jaloers te zijn, besloot de jonge vrouw er iets aan te doen en vroeg ze haar toenmalige vriend destijds om samen met haar op avontuur te gaan.

Het koppel werkte “70 tot 80 uur per week”, en voelde zich “compleet ellendig,” vertelde Sydney aan INSIDER.

Ze kochten een Mercedes-Benz Sprinter voor 18.000 dollar en gaven daarnaast duizenden dollars uit om het voertuig geschikt voor reizen te maken.

In 2017 gingen ze op pad, maar al snel kwam de 24-jarige Sydney erachter dat de relatie gedoemd was om te mislukken. Haar ex-vriend mocht de camper houden en ze besloot opnieuw te beginnen.

Drie banen later, en verschillende bijbaantjes, had Sydney genoeg gespaard om een Ford Transit te kopen. Ze verbouwde het voertuig, voegde een keuken toe, een kingsize bed, en een toilet, waarna ze de weg op ging.

Lees ook  Dokters denken dat ze een gezonde baby hebben afgeleverd, als ze de navelstreng zien schrikken ze

Vlak voordat ze vertrok, besefte Sydney dat er iets ontbrak: een golden retriever puppy, Ella.

Samen begonnen ze eerder dit jaar aan hun avontuur en inmiddels hebben ze al 20 verschillende staten bezocht, waaronder Montana, Utah, Arizona, Californië en Oregon, en zelfs Quebec in Canada.

Ze financiert haar reizen via advertenties en affiliate marketing op haar website, en door mensen te helpen hun eigen blogs te ontwerpen. Sydney deelt haar avonturen via een podcast en op haar Instagrampagina ‘Divine On The Road.’

Om de paar maanden keert ze terug naar Indianapolis om haar familie te bezoeken en wat tijd met haar tweejarige neefje door te brengen. Ze maakt echter geen enkele aanstalten om met haar nieuwe manier van leven te stoppen.

Lees ook  Barney in midlifecrisis?

Sydney hoopt in het voorjaar van 2020 Alaska te bereiken en is van plan om onderweg Oregon, Washington en British Columbia te bezoeken.

Ze geniet ervan om samen met Ella onderweg te zijn en ervaart een groot gevoel van vrijheid.

Sydney moedigt andere vrouwen aan om in haar voetsporen te treden en voegde eraan toe:

“Ik geloof echt dat de maatschappij ons heeft ingeprent dat we bang moeten zijn voor de wereld en dat we een man aan onze zijde moeten hebben om dingen te ervaren. Er is ons aangeleerd om bang te zijn, zo voelen we ons niet van nature.”

“Met de manier waarop ik dingen doe, wil ik graag bewijzen dat dit niet is hoe we ons leven hoeven te leven.”

Met Ella als gezelschap en de hele wereld om te ontdekken, heeft Sydney een geweldig pad gekozen!

Twaalf mensen even op straat na brandmelding bij paarclub Villa Weizigt

Gaby Blaaser in een luchtig kerstpakje wil je gezien hebben!