in

Vrouw draagt baby voor beste vriendin – die overleed nog voor hij geboren werd.

Een vrouw bood aan om de baby van haar beste vriendin te dragen. Maar de vrouw overleed nog voor de baby geboren werd. Jes Brockie bood aan om draagmoeder te zijn voor haar boezemvriendin Bec Arena, die vruchtbaarheidsproblemen had als gevolg van cystische fibrose. Jes was maar al blij om haar beste vriendin en echtgenoot Gareth het kind te schenken waar ze al zo lang naar uitkeken.

Helaas overleed Bec in september, dus kon ze haar zoon Rixon die op 20 januari geboren werd nooit ontmoeten. De tragedie van haar overlijden verwoestte echtgenoot Gareth, die de baby nu alleen moet opvoeden.

Lees ook  17-jarig meisje komt om het leven in vreselijk ongeval. Dan opent agent haar telefoon en doet bloedstollende ontdekking.

De GoFundMe pagina opgezet door Krystal Stevens leest: “Dit proces heeft Bec en Gareth een geschenk gegeven dat met geen geld te koop is. Ze blijven echter met een heleboel lopende uitgaven zitten – medische rekeningen, verschillende vluchten om Jess vanuit haar huis in Zuid-Afrika naar hier te krijgen, advocatenkosten en zoveel meer.”

“Vele van deze kosten waren voorzien, maar het overlijden van Bec heeft onverwachte kosten met zich gebracht en Gareth staat er nu alleen voor met een enkel inkomen.”

Aanvankelijk hadden ze gepland dat Bec thuis zou blijven met de baby, maar nu moet Gareth werken om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

Lees ook  Goed nieuws: Virus muteert amper

Over de geboorte tweette Jes: “En zo werd Rixon James Arena geboren. Wat een geweldig avontuur om deel van uit te mogen maken. Bedankt Bec en Gareth om onze familie toe te laten samen deze weg te bewandelen.”

Alle donaties zullen rechtstreeks naar Gareth gaan.

Hulpverlener uitgescholden voor het blokkeren van de weg om een stervende patiënt te helpen.

Kamelen gediskwalificeerd van schoonheidswedstrijd omdat ze Botox gebruikt hadden.