in

Vrouw draagt 25 jaar lang mascara tijden het slapen en zie hier hoe haar oogleden er nu uitzien..

We kennen het allemaal wel.. We komen thuis en zijn eigenlijk te moe om alle make-up van ons gezicht af te wassen. Sommigen van ons wassen even snel hun gezicht en gaan naar bed maar de meerderheid maakt wel eens een uitzondering en denk: Ik maak mijn gezicht morgen wel even goed schoon. We gebruiken allemaal wel oogschaduw, mascara, lippenstift of lipgloss maar dat het belangrijk is om alles goed te verwijderen is een les wat we nu allemaal zullen leren!

Zo ook deze Australische vrouw die zelf zegt dat ze begon met het laten zitten van haar Make-up toen ze ongeveer 25 jaar was. Nu is ze inmiddels 50 en is ze naar de dokter gegaan omdat ze last had van opgezwollen ogen en het gevoel dat er iets in zat. Toen ze echter keek in de spiegel zag ze zelf niets zitten.

Lees ook  Deze verpleegster deelt een video van het ziekenhuis – één blik en je zult nooit meer roken

De artsen die haar onderzochten hadden zelf nog nooit zoiets gezien en daardoor is de vrouw onderwerp geworden van een studie binnen de Amerikaanse academie voor oogheelkunde.

De mascara die elke keer onvolledig verwijderd werd van haar ogen verzamelden zich in klonten onder haar oogleden. Door de jaren heen zijn deze dieper in de huidlaag gedrongen waardoor het klonten in haar oogleden zaten vol met mascara. dit gaf de vrouw het gevoel dat ze iets in haar ogen had terwijl het eigenlijk in haar oogleden zelf zat. Daarbij kreeg de vrouw in de follikels ook last van een bacteriële infectie waardoor het geheel heel erg ging opzwellen.

Lees ook  Daarom sta jij altijd vol muggenbeten en je lief niet

De artsen waren erg verrast door het geheel wat zich voordeed in de ogen van de Australische. Het heeft uiteindelijk geleid tot een verwijderingsprocedure die 90 minuten heeft geduurd voordat de grootste klonten uit haar oogleden verwijderd konden worden.

Dat dit een hele grote les is geweest voor de vrouw lijkt ons wel duidelijk! Zelf zegt ze hierover: “Ik had een hele slechte gewoonte ontwikkeld in het niet verwijderen van mijn make-up. Ik had het nooit zo ver moeten laten komen. Het is zo belangrijk dat je elke dag je make-up goed verwijderd! Je moet geen enkele dag missen!”

Laten we gewaarschuwd zijn door de heftige beelden en toch dat extra beetje energie gebruiken om onze make-up goed te verwijderen!

Booby Pillow: het ideale kussen voor eenzame borstenmannen

Arie vindt nestje roodborstjes achter zijn bumper: ‘Paar honderd kilometer mee gereden’