in

Vrouw die gemeen briefje op ambulance achterliet, schrijft opnieuw een misselijkmakend bericht.

Kirsty Sharman bleef van een gevangenisstraf bespaard nadat ze een gemeen briefje had achtergelaten op een ambulance terwijl de hulpverleners haar buur behandelden. Blijkbaar heeft de dame het nog niet verleerd want via haar Twitteraccount blijft ze schaamteloze berichten de wereld insturen.

Een Twitteraccount op naam van Kirsty Sharman liet weten “sorry, maar niet sorry” nadat de zaak in de media kwam. Verder luidt het nog: “Ik haat de mensen in mijn straat gewoon” en “Zo simpel is het.”

De werkloze Sharman (26) kreeg een boete nadat ze een briefje had achtergelaten onder de ruitenwissers van een ambulance in Stoke (VK). Op het briefje stond: “Als dit busje voor iemand anders is dan voor nummer 14 dan heb je geen recht om hier te parkeren.”

Lees ook  Roy donders in flinke problemen

Het briefje ging verder: “Het kan me geen barst schelen dat de hele straat instort. Maak nu dat je wegkomt met die bestelwagen voor mijn huis.”

Ze zou tijdens de reddingsoperatie ook naar de hulpverleners geschreeuwd hebben. Een buur zei: “Ze stak het briefje onder de ruitenwissers en begon dan te vloeken en te schreeuwen. Ze is een buur uit de hel – ze terroriseert de straat en we zijn het beu.”

Lees ook  'Geen rolstoel voor mijn opa, hij zit al maanden binnen'

Een van de hulpverleners schreef naar aanleiding van de feiten: “We proberen wanhopig iemands leven te redden en we kunnen woedende omstaanders wel missen!”

In de rechtbank bood Sharman via haar advocaat “haar oprechte verontschuldigingen aan het ambulancepersoneel aan.” Ze kreeg uiteindelijk een boete van omgerekend 300 euro opgelegd.

Vrouw komt in boom vast te zitten nadat ze haar katje probeerde te redden.

Veulen is paniekerig en verlaat de zijde van de moeder niet, dan ontdekken ze wat er aan de hand is