in

Vrouw deelt lifehack met Albert Heijn bonuskaart en gaat viraal

Een handige lifehack voor de mensen die nog op vakantie gaan
Op het internet komen zo nu en dan lifehacks voorbij waarvan we denken: ‘Hóe is iemand erop gekomen?’. Hetzelfde geldt voor deze handige lifehack met een Albert Heijn bonuskaart. Je weet wel, die blauwe pas waarmee we korting krijgen in de supermarkt. Vakantieganger Mariska Dekker is de gemeenste niet en deelde deze handige lifehack met de rest van de wereld.

Vanaf nu ga je nooit meer op vakantie zonder je Albert Heijn bonuskaart.

Pashouder hotelkamer
Twee dames waren onlangs vakantie aan het vieren in het prachtige Portugal. Ze genoten van een geweldige vakantie en verbleven in een luxe hotel. Het enige nadeel? De stroom in de hotelkamer werkte op basis van een pashouder. De pas krijg je bij het inchecken en zodra je op de kamer bent en de pas in de houder stopt, gaat de stroom pas aan. Prima als je overdag niet op de kamer bent, maar later in de middag in een snikhete kamer binnenkomen, wil natuurlijk niemand.

Lees ook  Als je vriendin scheetjes laat in jouw aanwezigheid is dat een goed teken, lees hier waarom!

Albert Heijn bonuskaart
Gelukkig is daar Mariska, die toevalligerwijs haar Albert Heijn bonuskaart mee had genomen op vakantie. Op Facebook plaatste ze een foto van haar ontdekking, die haar vakantie een stuk aangenamer maakte. “Beste Albert! Dankzij jullie fantastische bonuskaart blijven onze drankjes en kamer lekker koel, terwijl wij op het strand aan ons kleurtje kunnen werken. Zo hebben wij een heerlijke vakantie in Portugal”, schrijft Mariska op Facebook.

Lees ook  Goed nieuws: Virus muteert amper

Viraal
De ontdekking van Mariska maakte veel los op het online web en zelfs meerdere Albert Heijn-filialen deelden haar handige lifehack. Toch vonden sommige mensen het een slecht idee voor het milieu, maar anderen waren daarentegen erg blij met de gedeelde tip van Mariska. Natuurlijk hebben de mensen die bezorgd zijn om het milieu wel een punt. Ga je de hele dag naar het strand? Laat de pas dan liever toch maar in de portemonnee. Ga je eventjes naar de supermarkt en ben je binnen een half uurtje terug? Dan snappen we dat deze truc verleidelijk klinkt.

Oma kalmeerde 2-jarig kleinkind in kokend water – Ze was strontvervelend

Genevieve haat slapen en uitslapen. Mijn wekker gaat elke dag om 5.00 uur