in

Vrouw dankt haar driepotige hond om haar van zelfmoord te redden.

We zouden ondertussen allemaal moeten weten dat huisdieren een grote impact op onze mentale gezondheid hebben. Maar als je nog meer bewijs nodig hebt, moet je het verhaal van Micaela Field maar eens lezen. Ze zegt dat haar hond Nicky voorkwam dat ze zelfmoord pleegde.

Michaela (51) leefde met de stress van het syndroom van Ehiers-Danlos, artritis, claustrofobie, posttraumatisch stresssyndroom en agorafobie. Dat eiste haar tol en Michaela had het gevoel dat ze het niet langer aankon.

Lees ook  5 realistische tekenen dat je ex uiteindelijk weer bij je terug zal komen

Ze zegt dat ze op de bank zat en klaar was om zich van het leven te beroven toen Nicky haar een schop gaf. “Plotseling stootte hij mijn arm erg hard en het schokte me uit het moment. Dat had hij voordien nooit gedaan”, vertelde Michaela.

“Ik moest me letterlijk naar hem omdraaien want het deed pijn. Hij is geen kleine jongen, en dan besefte ik wat er gebeurd was. Hij had die blik dat hij niet gewoon in je ogen kijkt, maar recht in je hart.”

Lees ook  Roxanne Kwant laat niets aan de verbeelding over op vakantie!

“Ik besefte dat ik hem niet kon achterlaten. Dat is het enige wat me op andere gedachten bracht.”

Michaela en Nicky ontmoetten elkaar zes jaar geleden, amper twee dagen nadat de hond na een ongeluk zijn poot moest laten amputeren.

“Ik heb voor heel wat honden gezorgd, maar deze kerel wandelde mijn huis en recht in mijn hart binnen. Ik ben erg trots op hem. Ik dank mijn leven aan hem.”

24-jarig Zweeds model Natasha Crown wil ’s werelds grootste kont – ondanks waarschuwing van dokters

3 mensen sterven in autocrash: dan neemt 19-jarige deze foto en merkt een hartverscheurend detail op