in ,

Vrouw crasht haar auto na het zien van een spin tijdens het autorijden

Angst voor spinnen is waarschijnlijk één van de meest voorkomende fobieën ter wereld en arachnofobie (angst voor spinnen) treft treft maar liefst 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 4 mannen.

Vandaar dat dit waarschijnlijk meest herkenbare nieuws van afgelopen week is. Een vrouw heeft haar auto namelijk gecrasht nadat ze een spin in de auto zag lopen.

Er is iets aan de manier waarop ze zich verplaatsen, met al hun benen en ogen en haren, dat is gewoon griezelig, hoewel ik niet denk dat mijn angst voor hen zo ver gaat als de vrouw die bij dit incident betrokken is.

Lees ook  Wat er met je lichaam gebeurt als je 28 dagen geen alcohol hebt gedronken

De crash vond plaats in Caïro, New York op woensdag 10 april, en de lokale politie meldde het op hun Facebook als een waarschuwing voor andere bestuurders.

Na de spin gezien te hebben op haar voorstoel, raakte de ongeïdentificeerde vrouw naar verluidt ‘in paniek en crashte’. Ze hield er een beenblessure aan over en haar auto was total loss.

Lees ook  Meisje (1) sterft na spelen met afstandbediening - nu wil moeder anderen waarschuwen

De politie waarschuwde andere bestuurders:
We weten dat het voor sommige bestuurders gemakkelijker is dan andere. Maar probeer alsjeblieft jezelf te beheersen en de auto naar een veilige plek te rijden.

Via Facebook ontving ze duizenden berichten de vrouw beterschap te wensen, maar ene Amanda Storm had een hele opmerkelijke reactie, namelijk: “Voor veiligheidsmaatregelen zou de auto in de fik moeten vliegen, want dan weet je in ieder geval dat de spin dood is.”

Fietsster overleden aan gevolgen aanrijding met vuilniswagen

Man parkeert leenauto in de sloot: ‘Normaal rijd ik in een automaat’