in

Vrouw bevalt in de zee en loopt weg alsof er niets gebeurd is

Een bizar verhaal uit Egypte gaat het internet over. Een Russische vrouw zou daar in de Golf van Akaba zijn bevallen en vervolgens uit het water gekomen zijn alsof er niets aan de hand was.

Het zou niet bekend zijn of de vrouw bewust in de zee is bevallen of dat de bevalling heel onverwacht kwam. Paniek was er niet, na de bevalling liep de vrouw met twee mannen (haar vader of dokter en haar partner) heel rustig uit het water. Haar partner was nog een bak gaan halen waarin ze haar placenta naar de kant brachten.

Lees ook  Mam is geschokt als ze haar pasgeboren baby in de verloskamer ziet – nu verspreiden haar woorden zich als een lopend vuurtje
Foto’s

De foto’s van de bevalling en het moment waarop de baby inclusief navelstreng uit het water werd gedragen, werden gedeeld op social media en gingen als snel de hele wereld over. De moeder krijgt vooral veel lof voor de manier waarop ze is bevallen en dat ze zo rustig kon blijven.

Dokter zei dat ze zich de pijn verbeelde, maar vrouw blijkt bijna overal tumors te hebben

Portefeuille van serveerster werd gestolen. 5 jaar later opent ze mysterieuze enveloppe die de waarheid aan het licht brengt.