in

Vrouw adopteert hond uit het asiel maar vergeet hem dan te voederen omdat ze het te “druk” had.

De meeste mensen die een hond uit het asiel adopteren weten dat de hond op zeker ogenblik moet eten, slapen en op tijd en stond uitgelaten moet worden. We zeiden de “meeste” mensen, wat betekent dat er blijkbaar sommige mensen zijn die niet schijnen te beseffen dat honden moeten eten om te overleven! Een vrouw uit Florida adopteerde een hond uit een asiel. Ze nam hem mee naar huis en had het blijkbaar ontzettend druk. Zo druk dat ze beweert dat ze vergat om de hond eten te geven.

Lees ook  Deze moeder plaatst foto’s van haar tweeling, maar mensen zijn dan verbaasd over hun verschillende huidskleur

Hoelang duurt het om even de voederbak te vullen? At ze zelf dan niet? Dacht ze niet dat de hond misschien honger zou hebben? De hond genaamd Richter werd geadopteerd door Alexandria Drew, 20. Zes maanden later wilde Drew de hond bij de dierenbescherming achterlaten en beweerde dat ze de uitgemergelde hond op straat had aangetroffen.

Helaas vergat Drew dat Richter een microchip had die aangaf dat zij de eigenares was! Ze ging naar de dierenbescherming omdat ze de overnamevergoeding van 20 dollar voor het asiel niet kon betalen.

Lees ook  7 tips voor een affaire

Gelukkig is Richter nu in de bekwame handen van het asiel van de dierenbescherming en verwacht wordt dat hij volledig zal herstellen. Drew werd gearresteerd voor haar belabberde en zelfs criminele gedrag. We vragen ons af of het gevangenispersoneel het ook te druk zal hebben om haar eten te geven …

DEEL dit met iedereen die je kent!

Oude opa is belletje lellen HELEMAAL ZAT en grijpt een jongen met een nekklem waardoor hij bijna STIKT!!!

Catrina dacht dat ze haar droomman vond – toen realiseerde ze zich dat ze met een monster getrouwd was