in

Vrouw (36) doet DNA-test maar de resultaten wijzen iets héél anders uit dan verwacht

Toen de Amerikaanse Kelli Rowlette (36) uit Washington de resultaten van haar DNA-test terugkreeg, schrok ze behoorlijk. Zo bleek haar vader niet haar biologische vader te zijn, maar kwam ze ook nog voor een andere verrassing te staan.

Ze dacht dan ook in eerste instantie dat er een fout was gemaakt, maar niets bleek minder waar.
Speciale techniek

Kelli had geen idee dat vader Howard Fowler en moeder Sally Ahsby ooit een vruchtbaarheidskliniek hadden bezocht. Op aanraden van de dokter probeerden haar ouders naast in-vitrofertilisatie ook nog een andere techniek genaamd reageerbuisbevruchting. Dokter Mortimer vertelde het stel dat de geïnsemineerde sp*rma voor 85 procent zou bestaan uit sperma van Howard en 15 procent uit sp*rma van een onbekende donor.

Lees ook  Alwyn broedt eendenei uit met zijn eigen lichaam
Databank

Het stel ging akkoord, maar wilden wel als sp*rmadonor iemand van universitair niveau en 1,80 meter lang. Dit wilden zij omdat Howard ook deze uiterlijke kenmerken heeft. Dokter Mortimer vertelde dat hij middels een databank de geschikte donor voor hen zou vinden.

De werkelijkheid

Het sp*rma wat gebruikt werd bleek alleen niet van een onbekende te zijn, maar van dokter Mortimer zelf. Het is onbekend bij hoeveel andere patiënten hij dit heeft gedaan.

Lees ook  Rutte denkt voortaan anders over Zwarte Piet: Dit is het laatste wat je wilt
Verhuizen

“Mortimer geeft toe dat hij zijn eigen sp*rma gebruikte in de vruchtbaarheidskliniek. Als hij het koppel op de hoogte had gebracht dat hij zijn eigen sp*rma zou gebruiken, hadden ze nooit hun akkoord gegeven.” Kelli, Sally en Howard hebben inmiddels een klacht ingediend tegen de gepensioneerde dokter Mortimer en de kliniek.

3 gewapende mannen breken in huis in en proberen meisje aan te randen. Maar opa doet hen lijden.

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.