in

Vrouw (31) ver kracht terwijl haar kinderen slapen

De Belgische politie is op zoek naar een man die in maart een meerderjarige vrouw ver krachtte in haar woning in Herent.

De man zou T(h)omas heten en kent het slachtoffer uit hun tienerjaren toen ze in contact kwamen via een chatroom.

Op zondag 14 maart 2021 na 19 uur werd de vrouw het slachtoffer van een ver krachting in haar woning in Herent, in de Belgische provincie Vlaams-Brabant.

De 31-jarige vrouw was alleen thuis met haar twee kleine kindjes die toen lagen te slapen. Een man, genaamd T(h)omas, belde bij de voordeur aan, schrijft Nieuwsblad.

Het slachtoffer had meer dan vijftien jaar geleden contact met de man via een chatroom en al eens afgesproken, maar verder kende ze hem niet.

Lees ook  Moeder wilde kinderen na*kt laten doodvriezen in bos

Ze liet hem binnen en ze begonnen wat bij te praten. Naarmate het gesprek vorderde, werd hij handtastelijk.

Het slachtoffer was daar niet van gediend en liet dit ook blijken. Hij bleef aandringen en uiteindelijk ver krachte hij de vrouw.

Na de ver krachting zei de dader tegen het slachtoffer dat ze hem toch niets kon maken aangezien zij een alleenstaande moeder is met twee kinderen.

Op dinsdag 23 maart 2021 om 12.19 uur meent het slachtoffer dat ze deze T(h)omas gezien heeft in een donkergrijze BMW 1 op het kruispunt van de Bijlokstraat en de Oostremstraat in Herent.

Signalement
Het gaat om een dertiger van ongeveer 1,90 meter lang. Hij is volledig kaalgeschoren en heeft een zeer lange blond/bruine baard.

Lees ook  Nijmeegs duo (20 en 21) schopt en slaat vader bewusteloos op straat voor ogen van zoon

Hij spreekt Nederlands met een Limburgs accent. Op het moment van het strafbare feit droeg hij een zwarte trui, een lichtblauwe T-shirt en een beige ’chino’-broek.

Tijdens het gesprek met het slachtoffer vertelde T(h)omas dat hij één jaar in India geweest was en nog één jaar in een ander land.

Ook zou hij vroeger in een „dikke bak” gereden hebben. Verder wilde hij een tatoeage laten zetten in het buitenland.

Ook was hij tegen een coronavaccinatie, maar zou hij zich toch laten vaccineren indien dit nodig zou zijn om makkelijker naar het buitenland te reizen.

Man overleden na schietpartij in Hoensbroek

Oeigoerse getuige concentratiekamp wordt in Nederland bedreigd door China