in

Vrouw (26) onder verdachte omstandigheden overleden

Amstelveen – Een 26-jarige vrouw is in de vroege ochtend van woensdag 9 september 2020 onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen. De politie hield een 33-jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij haar dood en stelt een onderzoek in naar de omstandigheden.

Rond 4.45 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van een reanimatie van een vrouw. Reanimatie mocht niet meer baten, de 26-jarige vrouw overleed in de woning. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de exacte toedracht en doodsoorzaak is.

Lees ook  Yolanthe laat met déze foto zien wat haar zoontje Xess Xava in de toekomst gaat doen

De woning is afgezet voor sporenonderzoek en agenten zijn gestart met een buurtonderzoek. Ook medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn in de woning voor onderzoek. De politie heeft de 33-jarige partner van de vrouw aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

Getuigen
Het onderzoeksteam roept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden. Heeft u iets gezien of gehoord, heeft u meer informatie over een mogelijke aanleiding? Dan vragen wij u om contact op met te nemen met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900- 8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. U kunt ook het digitale tipformulier invullen.

Lees ook  Tweede Kamer wil dat kindje bij geboorte naam van beide ouders kan krijgen

Linda Hakeboom krijgt weer enorm heftig nieuws te verwerken: “Tijd om afscheid te nemen”

Opnieuw 7 jaar cel na uit de hand gelopen ‘spanking’-afspraak