in

Vrouw (23) ontdekt twee uur voor bevalling dat ze zwanger is: “Ik dacht dat ik gewoon was bijgekomen”

Een Amerikaanse vrouw is bevallen van een dochtertje twee uur nadat ze wist dat ze zwanger was. Ze dacht dat ze last had van nierstenen.

Lizzie Quah kreeg op 23 juni 2019 plots “de hevigste menstruatiepijn die ze ooit gevoeld had”. De 23-jarige balletlerares dacht dat ze nierstenen had omdat de pijn vergelijkbaar was met toen ze drie jaar geleden nierstenen had.

Lizzie werd naar het ziekenhuis gevoerd. Alvorens ze medicatie kreeg, controleerden de dokters of ze niet zwanger was, want dan zou ze die medicatie niet mogen innemen.

Lees ook  Val van de negende verdieping: Man vangt vrouwen met blote handen op.

Ontsluiting
Wat bleek? Ze was wel degelijk zwanger en stond met 8 centimeter ontsluiting zelfs op het punt om te bevallen. Twee uur later werd haar dochtertje Winnie June gezond en wel geboren.

Veel werken, minder sporten
Lizzie had op geen enkel moment tijdens haar zwangerschap het gevoel dat er een baby in haar buik groeide.

“In de zes maanden voor mijn dochter geboren werd, heb ik veel meer gewerkt dan normaal. Ik at ook erg ongezond en sportte veel minder dan vroeger.

Lees ook  Maandenlang weigert de hond uit de auto te komen en de reden daarvoor zal je tot tranen toe bewegen.

Ik kwam bij, maar ik dacht dat het daardoor kwam. Ik had nooit zwangerschapssymptomen. Gelukkig is het allemaal goedgekomen”, vertelt ze aan Buzzfeed.

@lizziequahI think I win this challenge ?? *also she is safe she climbs everything. ##crazypregancy ##fyp ##babiesoftiktok ##storytime ##putafingerdown ##wildstory

♬ original sound – lizziequah

Doodgeschoten man richtte ravage aan op begraafplaats, ook kindergraf vernield: ‘Extra zwaar’

Familie wilde doodgeschoten man opgenomen hebben: ‘Hij is slachtoffer geworden van het zorgsysteem’