in

Vrouw (19) zwaar mishandeld: ‘Getrapt tot het bloed uit haar mond kwam’

Een man (24) uit Breda is maandagochtend aangehouden voor de mishandeling van zijn vriendin van 19. De verdachte zou zijn vriendin aan haar haren naar de grond hebben getrokken en haar daarna hebben getrapt totdat het bloed uit haar mond kwam, zo meldt de politie. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat zij met een ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lees ook  Vier slachtoffers familiedrama Etten-Leur vermoedelijk verdoofd met slaappillen en gewurgd

De politie kreeg maandagmorgen rond tien uur een melding dat in een huis in de Haagse Beemden een vrouw mishandeld was. De dader zou al weg zijn. Bij het huis aangekomen, troffen agenten de vrouw die erg overstuur was. Ze vertelde dat ze ruzie had gekregen met haar vriend.

Al eerder mishandeld
Uit haar relaas bleek dat hij haar al zeker twee keer flink mishandeld zou hebben. Terwijl de agenten zich over het slachtoffer ontfermden, kwam haar vriend weer thuis. Hij is aangehouden voor (zware) mishandeling. Of het slachtoffer aangifte doet, is nog niet duidelijk, maar de agenten besloten vanwege de ernst van de situatie dit niet af te wachten.

Lees ook  Nederlandse vader slaat Duitse roker het ziekenhuis in

Op het bureau bleek uit de speekseltest dat de verdachte hennep had gebruikt.

Dierenopvang verlaat terrein na zoveelste dierenmishandeling: ‘Dit is echt een trap in mijn ziel’

Besmettingen na feest in Duits restaurant opgelopen naar achttien