in

Vrij heftige foto van Temptation Rosanna toen ze nog anorexia had:

Op 17 mei 2018 werd door RTL de bekende Nederlandse koppels bekend gemaakt die mee doen aan het eerste seizoen van Temptation Island VIPS. Het eerste koppel is Ruud Zwaan & Rowena Baierl bekend van hun deelname aan het programma Utopia.

Het tweede koppel is Niels van der Zanden & Rosanna Voorwald bekend van hun deelname aan Temptation Island 2017. Het derde koppel is Donny Roelvink & Amijé Roos, Donny is bekend als zoon van Dries Roelvink en door de reality soap van de familie De Roelvinkjes. Het vierde koppel bestaat niet uit bekende Nederlanders en zijn Stefano Bell en Gelina Eliza.

Lees ook  Cel- en taakstraf voor s*ksueel misbruik van vrouw in Eindhoven

Ook onder de vrijgezellen zijn er enkele bekenden. Kelly Ross is de winnares van Oh Oh Europa, Fabiola was te zien in Holland’s Next Top Model 2017, Dorien is een bekend model en Tessa was één van de 13 modellen uit het eerste seizoen van Benelux’ Next Top Model. Ook vrijgezel Alex Maas uit Temptation Island 2017 en vrijgezel Zwanetta Meyer uit Temptation Island 2018 doken op in het programma.

Lees ook  Rutte over toename besmettingen: 'Geen goede berichten' Lockdown mogelijk!

Rosanna is toch wel een van de meest spraakmakendste deelneemsters uit het programma en heeft dan ook een flink achterban gecreëerd met haar deelname. Nu deelde ze met haar volgers dat ze in het verleden flink last heeft gehad van Anorexia:

Op deze manier vroeg prins Harry aan zijn vader of hij Meghan weg wilde geven

Laat je niet voor de gek houden! Dit is de reden waarom kleding in outletcentra goedkoper is!