in

Vrienden Meghan Markle: ‘We maken ons ernstige zorgen om haar en de baby’.

Meghan Markle krijgt een hoop bagger over zich heen. Vrienden van de hertogin vinden dat vreselijk om te horen. En daarom doorbreken ze nu de stilte.

“We maken ons zorgen over wat dit met haar en de baby doet”, laten ze anoniem weten aan People.

Emotioneel kwetsen
Divagedrag in het koningshuis, geacteerd aardig doen tijdens werkbezoeken en haar vader Thomas Markle de rug toekeren: Meghan krijgt nogal wat verwijten naar haar hoofd geslingerd in de media. Allemaal leugens, zeggen de vriendinnen in het interview. “Meg laat het allemaal in stilte over zich heen komen. We maken ons zorgen over wat dit met haar en de baby doet. Het is verkeerd om iemand zo emotioneel te kwetsen, laat staan wanneer diegene zwanger is.”

Thomas Markle
Ze leggen uit dat haar vader wel degelijk weet hoe hij contact met Meghan op kan nemen. “Hij weet hoe hij haar kan bereiken, maar hij heeft nooit gebeld of gesms’t.” Sterker nog: Meghan heeft hem brieven geschreven, waarop hij totaal irrelevant reageerde dat hij graag een fotoshoot met haar wilde. “Het is heel pijnlijk.” Ook maken ze duidelijk dat Meghans halfbroer en -zus, die zich ook zo negatief over haar uitlaten in de media, nooit een groot deel van haar leven hebben uitgemaakt.

Geweldige luisteraar
Meghan is nog steeds dezelfde Meghan als vóór ze prins Harry ontmoette, aldus de vrienden. Ze kookt elke dag zelf en belt iedere dag met haar vrienden. “Ze is dezelfde persoon, maar alles om haar heen is veranderd.” Ze omschrijven Meghan als een geweldige luisteraar, ook al heeft zij als vrouw van prins Harry vast het allermeest te vertellen. “Het eerste dat ze vraagt als we bellen is is: ‘Hoe gaat het met de kinderen? Hoe gaat het met jou?’ Ik mag niet eens vragen hoe het met háár gaat voordat ze alles over mij weet.”

Geen diva
Ook maken ze korte metten met haar zogenaamde divagedrag en acteerwerk tijdens werkbezoeken. “Als je haar aan het werk ziet, ze neerknielt om met kinderen te praten en geïnteresseerd naar mensen luistert, is dat de echte Meg. Dat is ook hoe ze met onze kinderen thuis doet. Zo gaat ze altijd met mensen om.” Dat de hertogin ruzie zou hebben met haar schoonzus Kate Middleton, vegen ze dan ook stellig van tafel. “Meg is altijd zo druk met anderen het naar de zin te maken. Dat zit in haar natuur.”

30-min oude baby verlaten in park bij temperaturen onder vriespunt “huilend voor haar leven”

Kerngezond, sportief 13-jarig meisje krijgt diagnose van kanker. De volgende dag is ze dood.