in

Vreemden transformeren het leven van een dakloze man door hem van de straat af te halen.

Nobele onbekenden gooiden het leven van een dakloze man om door hem een baan te geven. Dat deden ze nadat ze hem buiten op straat hadden zien slapen. Robert Maxwell sliep negen maanden lang buiten op straat in Birmingham, ook tijdens vriestemperaturen. Maar gelukkig voor de 35-jarige werd hij opgemerkt door Humzah Shah, die met zijn vrienden Waqar Salim en Wakas Khalid meteen in actie schoot.

Ze gaven hem een baan in de gym die ze leiden in Nechells. Ze hielpen accommodatie regelen voor Robert, en hielpen hem zelfs in een afkickprogramma. Robert, afkomstig uit Hull, dankt de drie mannen “voor het redden van zijn leven.”

Lees ook  China wilde verhaal over heldhaftige corona-arts censureren, maar dat mislukte: volkswoede neemt toe

Hij zei: “Ik heb nu iets om ’s ochtends voor op te staan. Ik maak de toestellen en de douches schoon, ik praat met mensen en het doet me welkom voelen.”

“Nooit heb ik een familie gehad en werd geboren in het zorgsysteem. Maar zij doen me deel van iets voelen – en dat is de moeite waard om voor te leven. Ik wil niet terug op de straat belanden.”

Robert werkt nu als schoonmaker in de Metroflex Gym en Rehabilitation, en een maand nadat hij van de straat werd gehaald is hij gewicht bijgekomen en van de drugs af.

Lees ook  Monica Geuze had ze onlangs weer lekker losjes in de tas hangen

Waqar (36) zei dat de 21-jarige Humzah hem belde nadat hij Robert op straat had zien slapen en vroeg zich af of ze konden helpen. Hij zei: “Robert was er slecht aan toe. Hij had littekens over z’n hele gezicht, een grote zweer op zijn been en was aan de drugs.”

.“Hij had niets om voor te leven, hij smeekte om gered te worden.”

Diezelfde dag nam Waqar Robert mee naar Metroflex, waar hij een douche, kledij en voedsel kreeg.

Wat deze 8-jarige vluchteling voor de hond doet is zó mooi

14-jarige sterft in haar slaap: Wanneer doodsoorzaak bekend is, breekt mijn hart