in

Vreemdeling redde de dag toen deze zwangere vrouw geweigerd werd in een ziekenhuis en op straat moest bevallen

Baby’s kiezen zelden het perfecte moment wanneer ze besluiten de wereld binnen te komen. Ongeacht wanneer of waar de geboorte begint, dan verwacht je dat je medische hulp zult krijgen om zich er doorheen te helpen. Dit was echter niet het geval voor de 35-jarige Lizzie Hines, toen ze vorig jaar van haar zoon Louis moest bevallen.

Lizzie ging met haar man naar het University College Hospital (UCH) in Londen, maar kreeg geen hulp van professionals in de gezondheidszorg. Volgens het ziekenhuispersoneel was ze namelijk nog te vroeg om te bevallen en ze werd daarom weggestuurd.

Volgens de Evening Standard ging ze toen naar een nabijgelegen hotel om te wachten. Maar na 30 minuten besloot ze al al terug te keren naar het ziekenhuis, maar ze raakte er niet op tijd om te bevallen in het ziekenhuis.

Plotseling ging ze op het voetpad zitten toen ze besefte dat haar zoon geboren zou worden.

Midden op de straat, in de ochtendspits, werd de kleine Louis geboren en pendelaars die ’s morgens vroeg naar hun werk gingen gingen dan vlug naar de toekomstige moeder en haar zoontje om te helpen. Het was koud, maar er waren veel mensen die Lizzie gingen helpen. Een vrouw gaf toen haar sjaal om de baby warm te houden.

Lees ook  Hond ziet dierenarts die hem behandelde voor het eerst terug en herkent hem meteen

Vandaag is er een jaar verstreken en de moeder vond het tijd om de vreemdeling te bedanken voor dit mooi gebaar.

Dit is wat ze op Facebook schrijft:

“Aan de persoon die haar sjaal aan een vreemde gaf voor mijn geliefde baby Louis, ik vraag me af waar ik je kan vinden.

Louis werd een jaar geleden geboren deze week, op 22 december 2016 op de stoep tegenover de Spearmint Rhino op Tottenham Court Road. 7.00.

Sommige delen van deze vreemde ervaring zijn nog steeds niet duidelijk in mijn geheugen. Ik herinner me duidelijk dat ik ging liggen, en de enkels van de pendelaars zag passeren. Ik herinner me nog het gevoel toen Louis geboren werd. Ik herinner me dat ik iedereen probeerde te vertellen dat ik in mijn pyjama zat.

Ik kan me niet herinneren dat ik wegging van het voetpad, maar wel de vreugde van de vreemdelingen die zeiden dat het een kerstwonder was, en ook het gezicht van mensen die me omhelsden.

Een geweldig persoon ging toen een rolstoel halen. Een ander geweldig persoon – een arts die vrij was – kwam dan controleren of Louis gezond was.

Lees ook  Waarom je brandstoftank bij koud weer ten minste halfvol moet zijn

Het is een lang verhaal en een uur voor de komst van Louis in deze wereld werden we toegang geweigerd in een ziekenhuis. Maar gelukkig voelt Louis zich goed en het was uiteindelijk een prachtige geboorteplaats.

Dan is er nog die sjaal. Het voelt dat deze week een passende week is om deze terug te geven en mijn baby voor te stellen aan een lid van het welkomstcomité.”

Lizzie vroeg haar Facebook-vrienden dan om de post dan te delen in een poging om de onbekende weldoener terug te vinden, en het duurde niet lang voor ze hier in slaagde.

De vreemdeling die de sjaal had aangeboden aan de pasgeboren Louis heet Yasika Moorthy, en een week geleden werden de twee vrouwen herenigd. Yasika heeft niet alleen haar sjaal terug gekregen, maar ook een boeket bloemen als dank voor haar inspanningen die dag.

De wereld lijkt soms een onaangename plek, maar gelukkig boden deze mensen meteen hun hulp aan. Deel dit artikel om de actie van Yasika en omstaanders te eren!

De leugen van deze buitenlandse vrouw redde het meisje van ontvoering

Dronken bestuurder crasht tegen trouwauto: Politie kijkt in wrak en doet vreselijke ontdekking