in

Vreemde wacht totdat jongen op de trein in slaap is gevallen. Dan geeft hij mama een briefje over haar ouderschapskwaliteiten.

De 23-jarige Britse Samantha Welch en haar 3-jarige zoon Rylan zitten in een overvolle trein van Birmingham naar Plymouth. De jonge moeder probeert haar kleine zoon tijdens de 6 uur lange rit een beetje bezig te houden door met hem te spelen.

Tegelijk keuvelen ze een beetje met de andere passagiers: “Rylan vraagt mensen graag hoe het met hen gaat, zegt hen dat ze een leuke haarsnit hebben – hij is super met complimentjes”, vertelt de trotse moeder. Bovendien leert Samantha haar kind om zijn hand voor zijn mond te houden als hij moet hoesten, alsook “alsjeblieft” en “dankjewel” te zeggen als ze in de trein iets om te eten kopen.

Uiteindelijk valt Rylan op de schoot van zijn moeder in slaap. De man met de hoed en bril die tegenover hen zat, staat op om uit te stappen. In het voorbijgaan laat hij een briefje op de schoot van Samantha vallen dat leest:

Lees ook  Deze test maakt mensen compleet gek: welke vrouw is de minnares?

“Ik denk dat dit uit je handtas is gevallen.” Nieuwsgierig opent de moeder het briefje en daarin vindt ze een briefje van 5 pond en de volgende woorden: “Drink er eentje op mijn kosten. Je bent een voorbeeld voor je generatie door. Beleefd en je leert je zoon goede manieren. P.S.: Ik heb een dochter van jouw leeftijd en iemand had hetzelfde voor haar gedaan. Ik hoop dat als ze ooit kinderen heeft, ze een even goede moeder zal zijn.”

De alleenstaande moeder is diep ontroerd door deze onverwachte woorden. “Ik maak me de hele tijd zorgen of ik wel goed ben met Rylan”, aldus de 23-jarige. “Of ik te mild ben of te streng? Dat iemand zegt dat ik het goed doe als moeder, betekent echt veel voor me.” Via Facebook probeert ze de geweldige man met hoed en bril uit de trein te vinden.

Lees ook  23-jarige redt baby na 9 meter diepe val door hem stevig te omhelzen en verliest daarbij haar been.

Een week later is het eindelijk zover: het is een 50-jarige man genaamd Ken Saunders. De familievader was onderweg naar huis van een drukke dag op het werk en de attente moeder met haar kind was een verheldering voor hem: “Omdat zij mijn avond goed gemaakt had, wilde ik iets terugdoen”, vertelt de Brit.

DEEL dit kleine, maar vriendelijke gebaar om je medemens te inspireren!

Vrouw overstuur wanneer vreemde buigt langs de kant van de weg. Als ze verneemt waarom barst ze meteen in tranen uit.

Foto werd tienduizenden keren gedeeld met het onderschrift “check onder de poten van je hond”