in

Vreemde vindt brief van 11-jarig meisje gericht aan papa in de hemel. Weet dat het voorbestemd was.

Toen Emily 9 jaar oud was, kwam haar vader te overlijden. Ze begon hem brieven te schrijven in de hemel door ze met ballonnen in de lucht te laten. Op die manier kon ze haar rouw een beetje verwerken. Ze begon hem elk jaar een briefje te sturen. “Ik zei altijd dat ik hem miste en dat ik van hem hou”, zei Emily.

Gevraagd waarom ze haar briefjes aan ballonnen opliet, antwoordde ze simpelweg: “Omdat hij in de hemel is en de ballonnen gaan naar boven!”

Dit jaar had ze het erg goed gedaan op school en wist dat haar vader erg trots zou zijn. Ze kon niet wachten om het hem te vertellen!

In de brief schreef ze:

Lees ook  Jongetjes aangesproken door man

“Liefste papa, raad eens wat. Ik heb allemaal A’s in de 6 graad, en 1 B. Ik wou dat je hier was om te zien hoe ik het doe – ik hou van je, we praten volgend jaar weer. Liefs, Emily.”

Korte tijd later merkte een werkman op een wijngaard meer dan 300 km verderop iets vreemd op. Het was het briefje van Emily aan haar vader! Hij toonde het aan een vrouw genaamd Veronica die wist dat ze iets moest doen.

De lieve brief inspireerde haar om het meisje op te sporen. Ze postte de foto’s online in de hoop dat iemand de familie zou kennen.

“Ik zou graag een engelengeschenk voor haar maken”, schreef ze.

Een vriend van Emily’s moeder tagde haar in de post. Ze kon niet geloven dat iemand de brief had gevonden!

Lees ook  Ze toonde wrede realiteit van kanker - nu is ze na een lange strijd voor eeuwig in slaap gevallen

De moeder van Emily contacteerde Veronica en zei dat het Emily’s grote droom was om paardrijlessen te volgen. Het was een van de favoriete hobby’s van papa.

Bij wijze van “engelengeschenk” aan Emily betaalde Veronica de kosten van de lessen. De twee families konden elkaar ontmoeten op een ranch waar Emily de paardrijlessen kreeg.

“Het was voorbestemd dat ik het zou vinden, weet je, haar droom waarmaken”, zei Veronica. Emily gelooft dat haar vader de brief bij Veronica deed belanden. Ze zei: “Ik denk dat hij er zeker iets mee te maken had en dat hij van daarboven over ons waakt.”

Nieuw Alzheimer verzorgingstehuis ontworpen als een dorpje uit de jaren ’50, zodat patiënten hun jeugd zouden herinneren.

Vader geeft zijn 17-jarige zoon bij de politie aan nadat hij op zijn telefoon n*aktfoto’s van een peuter had aangetroffen.