in

Vreemde viel een vrouw aan met een machete – hij ontdekt dan dat hij het verkeerde slachtoffer heeft gekozen

Na een lange nachtdienst op het werk was Lillian Germond uit Seattle echt moe. Maar toen ze haar huis binnenstapte werd ze aangevallen door een vreemdeling met een machete, zo rapporteert de Seattle Times.

Het was half vier in de ochtend op nieuwjaarsdag, en Lillian zag hoe een man heel dicht bij haar liep op weg naar huis. Ze dacht eerst dat de man op weg naar huis was na een nacht vieren. Maar toen ze haar flatgebouw binnenging merkte ze dat de man nog steeds achter haar liep. Ze nam daarom aan dat de man in hetzelfde gebouw als haar woonde, ze hield zelfs de deur open voor hem zodat hij binnen kon.

Maar dat had ze beter niet gedaan. Ze besefte toen dat de man een machete in zijn hand had. Toen de man haar toen zei dat ze stil moest blijven staan, nam haar overlevingsinstinct over. Haar vader werkte als politieagent en dit zorgde ervoor dat ze zelfverdedigingslessen had gevolgd alsook taekwondo tijdens haar opgroeien.

Lees ook  Hartverscheurend: oudere vrouw staart naar lege schappen, voordat ze in tranen uitbarst

– Ik dacht: dit is het moment waar ik vecht of sterf, zo vertelt ze tegen de Seattle Times.

Ze greep de machete en riep om hulp van haar vriendje die in het appartement aan het slapen was.

Toen kwam haar vriendje de trap afgelopen terwijl hij aan het schreeuwen was, en de vreemdeling probeerde dan te ontsnappen – maar Lillian weigerde hem te laten lopen.

Ze sprong toen op de rug van de aanvaller met een hevig gevecht als gevolg. De vreemdeling probeerde nog steeds te ontsnappen maar Lillian wilde hem in een wurggreep houden.

Lees ook  Auto verdwijnt in kokend water: twee doden

Haar vriend kwam toen ook tussenbeide en samen met Lillian hielden ze de vreemdeling vast.

– Hij was een echte lafaard. Hij vroeg ons om hem vrij te laten en hij zei dat dit de eerste keer was dat hij zoiets deed, zo vertelde ze tegen de Seattle Times.

Lillian weigerde echter nog steeds om de man te laten gaan en ze sloegen hem met een achtergelaten poot van een houten tafel die in de buurt was lag.

Een buurman belde dan de politie en slechts enkele minuten later werd de man gearresteerd en zal nu voor de rechtbank moeten verschijnen.

Gelukkig had deze vrouw lessen in zelfverdediging gevolgd en kon ze de aanvaller overmeesteren. Deze man had echt wel het verkeerde slachtoffer gekozen!

Man gooide hond uit de auto langs de kant van de weg, gelukkig zag deze oplettende man het gebeuren

Artsen geven de hoop op haar man op: dan maakt ze een ingrijpende beslissing