in

Vreemde gooit zich tijdens Las Vegas aanval op meisje. Lat ontvangt hij een berichtje dat de wereld kippenvel bezorgt.

Tijdens de massaschietpartij in Las Vegas werden meer dan 50 mensen gedood en werden meer dan 500 mensen gewond. Een van de mensen die de dood onder ogen zag, Maar ze was een van de gelukkigen. Ze overleefde dankzij een vreemde die besloot zijn leven voor haar op het spel te zetten.

Later die avond zocht de zus van Renee contact met de vreemde – en haar woorden geven de wereld nu kippenvel.

Renee was tijdens het optreden van Jason Aldean voor het podium aan het dansen. Om een beter zicht te krijgen, gingen zij en Brendan Kelly, een marinier die ze enkele uren eerder had leren kennen, dichter naar het podium.

“We waren gewoon aan het dansen en plezier aan het beleven, en plotseling weerklonk er een luid geluid dat op vuurwerk leek, maar er gingen nergens lichten af”, vertelde Renee.

Lees ook  Alana rukt deur open en springt uit vliegtuigje: “We hebben vijf minuten met haar geworsteld om haar tegen te houden”

Het geluid ging door, maar de artiesten op het podium hoorden het niet dus gingen ze verder met hun show. Korte tijd later, begonnen mensen te beseffen wat er aan de hand was.

“Voor ik wist wat er aan de hand was, werkte Brendan me tegen de grond en beschermde tegen de geweerschoten”, zegt Renee.

Toen het geweergeschut eindelijk stopte, nam Brendan het meisje bij de arm en zei: “We moeten hier weg.” Hij trok haar dan van de grond en terwijl ze wegrenden bleef hij haar de hele tijd beschermen.

“Hij bleef de hele nacht bij m’n zijde”, vertelde Renee.

Honderden mensen werden geraakt door de kogels. Maar Renee bleef bespaard, dankzij de inspanningen van deze vreemde. Later die nacht ontving Brendan een berichtje van de zus van Renee om haar dankbaarheid uit te drukken.

Lees ook  Meisjes pesten zwaarlijvige man in McDonald’s: Seconden later krijgen ze keiharde verdiende loon

“Zo bedankt uit de grond van mijn hart om voor mijn zus te zorgen … echt. Veilige nacht.”
“Absoluut, dat is wat we doen, voor onszelf en degenen rondom ons zorgen. Blij dat ik er voor haar kon zijn tijdens die gestoorde periode.”
“Je bent geweldig.”
“Meer dan blij dat ik dat kon doen, Mevrouw.”

Het is in het heetst van de strijd dat mensen hun ware gelaat laten zien. Dat een vreemde een jongedame beschermde die hij nauwelijks kende en zo haar leven redde, raakt me diep.

DEEL dit verhaal om deze man te eren!

Mensen lachten met haar “walgelijke” benen – dan heeft ze de perfecte reactie klaar

Baby gaat dood –als verpleegster tweeling naast haar legt om afscheid te nemen voltrekt zich een wonder