in

Voormalig Disney-sterretje Bella Thorne verbreekt alle records met haar ‘pikante’ foto’s op OnlyFans

Ooit was Bella Thorne een schattig meisje die dankzij Disney haar grote doorbraak kende, maar die tijden liggen ver achter ons. Ondertussen is de 22-jarige Bella een icoon met maar liefst 23 miljoen volgers op Instagram.

Bella Thorne breekt records op OnlyFans
Een week geleden vertelden we jullie dat Bella de beslissing had genomen om een account te openen op OnlyFans.

OnlyFans wordt vooral gebruikt door tienduizenden dames die heel wat pikante foto’s en filmpjes delen voor een vast bedrag per maand betaald door hun fans.

Lees ook  Alleenstaande vader verdwijnt van het werk – zijn collega’s realiseren zich waarom en hun reactie brengt iedereen in tranen

Bella was de censuur kotsbeu op Instagram en zag met OnlyFans dus een opportuniteit. Voor 20 dollar (zo’n 17 euro) per maand krijg je toegang tot haar exclusieve content op OnlyFans en dat bleken heel veel fans een schitterende deal te vinden.

De verwachting was dat Thorne 1 miljoen dollar per maand zou binnen harken met haar account. Uit een officieel bericht blijkt nu echter dat Bella al 1 miljoen dollar verdiende in alleen maar de eerste 24 uur.

Lees ook  Vrouw dankt haar driepotige hond om haar van zelfmoord te redden.

Niemand verdiende ooit sneller zoveel geld op zo’n korte tijd op het platform. Een kleine goudmijn dus voor iets ‘pikantere’ foto’s. Al is volgens Bella OnlyFans vooral geweldig omdat ze kan doen wat ze zelf wil.

“OnlyFans is het eerste platform waar ik volledig zelf kan bepalen hoe ik mezelf aan de wereld kan tonen zonder censuur, zonder vooroordelen en zonder dat ik gepest word om wie ik ben.”

Zien! Dít is de ‘dubbelganger’ van Monique Westenberg

15-jarige Amalia Kersten al dagen vermist na woordenwisseling met moeder