in

Volgende week gaat het flink regenen

Het is al een tijdje vrij droog en zonnig buiten: maar dat zomerse weerbeeld gaat veranderen. Vanaf volgende week woensdag is er veel kans op regen.

Vandaag, woensdag, is het nog goed toeven met een graad of 19 in het noorden van het land en 22 graden in het zuiden van het land. Ook de komende dagen blijft het zonnig en warm.

Maar de 14-daagse weersvoorspelling laat zien dat er volgende week slechter weer onze kant op komt. Vanaf woensdag wodt het nat en dat zal zeker aanhouden tot volgende week zaterdag.

LEES OOK!
Vier puppy’s levend begraven in bloembak in België

Plannen wijzigen
Toch is een regenjas of paraplu vanaf volgende week woensdag meenemen geen overbodige luxe. Gelukkig wordt het niet koud: qua temperaturen blijven we rond de 20 graden schommelen.

De mooiste dag van de komende twee weken? Dat is morgen: vrijdag 5 juli wordt het namelijk ruim 23 graden en zonnig. Lekker van genieten dus, en gooi die barbecue maar aan. Want daarna is het eventjes afzien.

LEES OOK!
Gruwelijk toeval: vader vindt levend begraven baby tijdens uitvaart eigen dochtertje

Duurt het dan lang, die periode van regen? Nou, nee. Gelukkig niet. Vanaf zaterdag 13 juli is het weer een paar dagen droog: zeker tot aan woensdag 17 juli. Die dag wordt er veel regen voorspeld.

Vader vermoordt dochter om haar moeder pijn te doen

Gooi je dode plant niet direct weg, maar probeer eerst dít eens