in

Voor de vrouwelijke liefhebbers van wijn: Wijn drinken vanuit je BH is nu mogelijk!

We hebben goed nieuws voor de liefhebbers van wijn.

In de zomer mogen we er graag op uit gaan en natuurlijk drink je dan het liefst je favoriete drank. Maar het kan best beschamend overkomen wanneer jij weer met een grote fles wijn of je andere favoriete alcoholische drank aan komt zetten. Gelukkig hebben een paar slimme mensen een daarvoor een oplossing bedacht.

Lees ook  Deze foto toont aan dat Fajah Lourens de mooiste billen van Nederland heeft

Je kan namelijk een sport-bh kopen met een geheim vak voor je alcohol voorraad- die maar liefst een hele fles wijn of andere favoriete drank kan bevatten. Daarnaast is er ook nog een extra bonus, want je borsten zullen er groter uitzien.

Op de website The Beer Belly kan je deze nieuwe uitvinding speciaal voor dames kopen. Eenmaal gevuld kan je ineens van een cup A naar dubbel D gaan -en tegelijkertijd genieten van je favoriete drankje die je overal mee naar toe kunt nemen. Kortom: goedkoper dan een boobjob en nog veel leuker op feestjes, een win-win situatie dus.

Lees ook  Met dit natuurlijke middeltje kom je van eczeem af!

‘The Winerack’ is momenteel te koop voor $29,99 en volgens mij kan je maar beter opschieten, want als dit een nieuwe trend wordt, zal het waarschijnlijk in no-time zijn uitverkocht.

Man slaat autoruit in om hond in hete auto te redden, blijkt een speelgoed hond te zijn.

Boerkaverbod gaat in, maar niemand wil handhaven. Gaat het werken?