in

Volgens een recente enquête zouden zwaarlijvige mensen meer moeten betalen voor hun vliegtuigtickets.

Een recente Britse enquête heeft uitgewezen dat mensen vinden dat zwaarlijvige mensen meer zouden moeten betalen voor een vliegtuigticket en zelfs in een afzonderlijke ruimte zouden moeten zitten.

Best zorgwekkend vindt 80 procent van de Britse bevolking dat zwaarlijvige passagiers in een afgescheiden ruimte met grote stoelen zouden moeten plaatsnemen.

En een schokkende 91 procent zei dat zwaarlijvige patiënten een hogere prijs zouden moeten betalen voor de grotere stoelen.


Het onderzoek werd uitgevoerd door de vergelijkingssite Jetcost.co.uk en ondervroeg 2,494 personen. Volgens The Telegraph zouden ook de buurlanden hetzelfde gevoel delen.

Lees ook  Dit is wat gebeurt met de persoonlijkheid van kinderen die geslagen worden!

Volgens het onderzoek stemde 72 procent Franse passagiers, 61 procent Italiaanse passagiers en 56 procent passagiers in Spanje ermee in dat grotere reizigers meer voor hun tickets zouden moeten betalen.

Een woordvoerder van Jetcost.co.uk zei:

“Een gescheiden zone in het vliegtuig is er niet opgericht om zwaarlijvige passagiers af te scheiden. Het gaat over het verzekeren van een comfortabele vlucht voor iedereen. Niet alleen voor die het geluk hebben in een normale stoel te passen.

Lees ook  Nederlandse heren doen ‘reverse psychology’: kan je vrouwen versieren door te doen alsof ze jou versieren?

Met bredere gangen en meer beenruimte voor zwaarlijvige mensen genieten ze meer van hun vlucht. Ze hoeven zich dan ook geen zorgen te maken over de persoon naast zich, wat ze denken en of ze zich comfortabel voelen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden op Facebook!

Bij de Albert Heijn begint een dronken man te slaan. Je gelooft je ogen niet als je dit ziet!

Deze vuilnismannen zijn gechoqueerd als ze de vuilniszak openen