in

Volgens Duitse media: ‘Máxima is zwanger’

“Van Duitsen bloed” nemen de Duitsers soms wel erg serieus. De Oranjes enorm geliefd bij onze oosterburen. Toch komen ze ook met de gekste roddels…

,,Máxima is elk jaar wel zwanger.” vertelt Annemarie de Kunder aan RTL Boulevard. ,,Dan weer van een tweeling, dan weer van een drieling” aldus de royaltyverslaggever. Willem-Alexander heeft onderhand ook alle ziektes gehad volgens Duitse tabloids.

‘Die gekke Duitsers’
,,Het verkoopt natuurlijk als een malle” zegt de Kunder. ,,De verhalen in de Duitse media zijn vaak zo groots en ongeloofwaardig, dat als ze hier al de kop opsteken dan moeten we misschien gewoon een beetje glimlachen en denken van ‘ah, die gekke Duitsers die hebben weer wat verzonnen’”.

Lees ook  Ouderling Sionkerk op Urk: 'Als mensen een mondkapje moeten dragen in de kerk, breken ze de kerk af'

‘Willem-Alexander en Máxima hebben bloedbonje’
,,Drama verkoopt beter dan geluk” vertelt Marc van der Linden bij Boulevard aan tafel. Het val op dat sinds het Griekenland incident, Duitsland alleen maar negatief verhalen schrijft.

,,Alsof Willem-Alexander en Máxima bloedbonje hebben, in hun eigen kamers de koffers aan het pakken zijn om zo snel mogelijk het land uit te vluchten naar beter orde omdat de republiek hier op uitbreken staat.” aldus de royaltydeskundige.

Lees ook  Samantha de Jong geeft update na overlijden van vriend "ik ben getraumatiseerd"

,,Wij weten wel beter” zegt Luuk Ikink en gaat ervan uit dat het ‘prima’ gaat met onze Oranjes.

Sylvana Simons woest op media! ‘Waar is mijn uitnodiging?’

Man bouwt jaloersmakend containerzwembad in de eigen tuin